- What's new?Klik hier voor de Thuiswinkel certificaat


DatingDoctors Advanced WEEKEND Workshop
meer info »»

----------------

Download nu GRATIS, een gedeelte van eenhoofdstuk van onze boeken Zelfvertrouwen Met Vrouwen & Internet Dating Geheimen! Lees meer »»


De datingdoctors in de Media, lees meer »»
- In De Community

«« MEER INFO over ons MannenFoRUM »»

--------

Wie zijn wij? info over de DatingDoctors leest u hier

---------

Vrouwen Versieren

 ONZE YOUTUBE KANAAL: DATINGDOCTORSNL

- Ons Vrouwen Versieren BLOG: MEESTER VERSIERDER.NL 

De DatingDoctors in de media

Penthouse Sextips

DATING DOCTORS: HOE KRIJG JE DE MOOISTE VROUWEN IN BED

De Dating Doctors leren je de mooiste vrouwen veroveren. Binnen vier uur na het eerste contact is zij de jouwe, smacht ze om door jou genomen te worden. "Ons systeem werkt zo kinderlijk eenvoudig dat het normaal voor je wordt om elke week met minstens twee vrouwen te slapen." Penthouse ging op consult.

AlphaDoc (42), jij hebt driehonderd vrouwen gehad en bent expert op het gebied van versieren via internet en in winkelcentra. Hoe pik je een vrouw in de supermarkt op?

AlphaDoc: Je tikt haar op de schouder en zegt: "Sorry dat ik je aanspreek. Ik zag je lopen en vind je een heel leuke uitstraling hebben." Daarbij probeer ik spontaan over te komen en haar een veilig gevoel te geven, bijvoorbeeld door vriendelijk te lachen.

Doc (35), jij organiseert tripjes inclusief versiertrainingen. Wat was de laatste reis?

Doc: Krikken in Krakau. Poolse vrouwen zijn sensueel, staan meer open voor contact. En westerlingen zijn interessant voor ze. Een goeie plek om zelfvertrouwen te kweken. Laatst kreeg ik een mailtje van een klant: '7 jaar geen sex gehad, maar 1 dag na de Dating Tour was het weer zover.'

Doc (22), jij ontwikkelt versiermethoden. Welke passen jullie in de cursus toe?

Doc: De directe methode. In tegenstelling tot de indirecte, waarbij je door uiterlijkheden de aandacht probeert te trekken, stappen wij op meiden af. Wij gaan met onze cursisten de straat op en spreken willekeurige dames aan. De meeste andere cursussen blijven steken in theorie. Maar juist in de praktijk kun je vertrouwen opdoen. Bovendien: vrouwen vallen op mannen die het initiatief nemen.

Op jullie site staat: 'Auto rijden leer je toch ook niet zonder instructeur?' Hoe hebben jullie zelf leren 'rijden'?

AlphaDoc: Door gewoon de weg op te gaan.

Zijn jullie een 'heer in het verkeer'?

AlphaDoc: Ja, maar wij onderscheiden ons van de gangbare opvattingen over verleiden: wij vleien niet. Het enige compliment dat ik geef, is als ik een vrouw voor het eerst aanspreek. Ik bedel ook nooit om haar telefoonnummer. Daar denk ik pas aan als ik met haar het bed heb gedeeld en ze goed was.

Doc: Je moet ook nooit rechtstreeks om haar nummer vragen, maar bijvoorbeeld zo: "Ik vond het een leuk gesprekje. Hoe kunnen we dit contact voortzetten?"

AlphaDoc: Ik ben meer iemand van de directe aanpak, ik wil actie, nu! Alleen als ze naar de begrafenis van haar moeder moet, neem ik genoegen met haar nummer.

En als je wordt afgewezen?

AlphaDoc: Dat gebeurt zo vaak. Dat hoeft niet aan jou te liggen, misschien heeft zij gewoon een slechte dag. Je moet altijd denken: het is een number's game. Misschien zeggen er zeven van de tien 'nee', maar uiteindelijk kom je bij die achtste uit.

Met hoeveel dames ga jij gemiddeld naar bed?

AlphaDoc: Ik heb drie, vier dates per week, daarvan eindig ik meestal met twee in bed. Ik pik ze niet op in het uitgaansleven. Daar zijn al zoveel mannen actief. Dan zie je een vrouw denken: heb je er weer een! Bovendien zijn ze vaak met vriendinnen uit en kunnen ze niet met jou mee. Mijn dates ontmoet ik vooral op straat en op het internet. Internet dating is het makkelijkst wat er is, net of je een pizza bestelt.

Maar zijn dat niet alleen minder bedeelden?

Doc: Wist je dat juist vrouwen van wie je zou denken dat ze onbereikbaar zijn, het best reageren? Die zijn het meest onzeker. Daarom zien ze er ook zo mooi uit – ze proberen indruk te maken.

Jullie beweren dat je iedere vrouw voor je kunt laten vallen. Maar wat als er geen chemie is?

Doc: Die kun je creëren, bijvoorbeeld door een beetje uit te dagen. Stel dat haar bh-bandje steeds van haar schouder glijdt, dan maak je een opmerking in de trant van: "Ik weet wel iemand die dat voor jou wil vasthouden."

AlphaDoc: Waar het om gaat: jij bent de prijs.

Zeggen jullie dat ook tegen een lelijke cursist?

Doc: Er is verschil tussen aantrekkelijkheid en aantrekkingskracht. Er zijn zat voorbeelden van lelijke mannen met mooie vrouwen.

Maar zo iemand heeft nul zelfvertrouwen.

Doc: Dat moet hij opbouwen door te doen. Daarnaast geven we verzorgings- en kledingtips. En als iemand er écht niet uitziet, kun je dat uitvergroten. Als hij zich maar niet als grijze muis gedraagt.

UIT: Internet Dating Geheimen

Chatten werkt niet. Je kent vast het verhaal van de man die zes maanden een chatrelatie had met een vrouw die hem nu beter kent dan hij zichzelf. Dat is geen uitdaging, maar een anonieme kennis van internet. Zij weet alles al van hem en de spanning is eraf. [...] Niet alleen heeft een chatgesprek haast geen risico's (en een echte man durft wel risico's te nemen), je belandt vaak ook in spelletjes als "ik laat mijn foto misschien zien wanneer ik jouw foto heb gezien". Je bent continu bezig om haar te 'winnen'. Weet je haar te vermaken dan houdt ze het chatgesprek open, verveel je haar dan gooit ze jou uit de chat. Het draait allemaal om controle. Wanneer zij de controle over jou heeft, ben je geen uitdaging meer en heeft ze jou al binnen. Een vrouw wil een man die de touwtjes in handen heeft. Een vrouw wil onbewust onderworpen worden aan een sterke man. Bovendien kost een chatgesprek jou ontzettend veel tijd, zonder dat je zeker weet dat je vooruit komt. In een uur kun je misschien drie of vier interessante gesprekken hebben met vrouwen die jou nog niet kennen. En dan? Je kunt veel beter in één uur tien vrouwen een persoonlijk e-mailbericht sturen en haar zo snel mogelijk aan de telefoon hebben! Neem grote stappen, en zet een kleintje terug. Per saldo ontmoet je haar zo het snelst. Want dat is ook je doel. Jouw doel is niet om een internetrelatie met haar aan te gaan. Jouw doel is om haar aan de telefoon te krijgen.

DE DATING DOCTORS ADVISEREN:

  • Laat merken dat je haar bijzonder vindt door haar aandacht te schenken, maar niet door openlijk complimentjes te geven
  • Geef geen geld aan haar uit, betaal hooguit een kop koffie
  • Probeer geen indruk te maken, je kunt jezelf nog beter voordoen als putjesschepper
  • Praat niet over auto's, voetbal en politiek, en stel je mannelijkheid niet voorop
  • Laat haar niet teveel alcohol drinken
  • Suggereer subtiel dat je ervaring hebt met vrouwen, bijvoorbeeld: "Mijn ervaring met vrouwen is dat ze onderling erg jaloers zijn"
  • Zorg dat je altijd een aantal leuke vragen paraat hebt, bijvoorbeeld: "Wat is de meest romantische plek waar je ooit bent geweest?"
  • Werk volgens tijdslimieten. Ga binnen vijf minuten nadat je haar hebt aangesproken ergens wat drinken, verander van locatie. En als je dan ergens met haar zit, pak dan binnen tien minuten haar hand. Dwing jezelf om progressie te boeken in het verleiden

©2006 Penthouse / Dating Doctors