Cursus Vrouwen Versieren

[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″]

Cursus Vrouwen Versieren: Geef ons een Dag En Wij Leren Jou Op onze Versiercursus Hoe Je Leuke Vrouwen Ontmoet, Ze Versiert En Met Je mee Naar Huis Neemt – Overal, Altijd En Terwijl Je Ervan Geniet!

 

Ben Je Er Klaar Voor Om Een Hele Dag Leuke Vrouwen Te Versieren Samen met Onze Coaches Op Onze Cursus Vrouwen Versieren?

Wij zijn hier om je te helpen, maar eerst wil ik je een paar vragen stellen:

 • Heb jij wel eens een fijn gesprek gehad met een aantrekkelijke vrouw die je leuk vond – maar je wist niet wat je moest zeggen of doen om haar te versieren, en voordat je het wist was het gesprek voorbij… en zag je haar nooit meer?
 • Ben je wel eens op stap en zie je daar een man staan die alle vrouwen om zich heen heeft – die hem leuk vinden, om hem lachen en met hem flirten – en je hebt geen flauw idee hoe hij dat nou voor elkaar krijgt, maar voor hem lijkt het zo MAKKELIJK?
 • Of kom  je ooit een mooie vrouw tegen op straat of in de kroeg die je graag beter zou leren kennen – maar je weet niet hoe je dat moet doen, en merkt dat je te bang bent om ook maar IETS tegen haar te zeggen?
 • Vraag jij je af hoe het komt dat wat je ook probeert, vrouwen niet geïnteresseerd zijn in jou, maar wel in andere mannen – en of er misschien iets mis met je is, en of je ooit nog vrouwen gaat versieren?
 • Lig je ’s nachts wel eens wakker met het diepe verlangen dat je graag een leuke vrouw naast je zou hebben liggen – om vast te houden, mee te zoenen of seks mee te hebben – en vraag je je dan af of dat OOIT nog gaat gebeuren?

Als je “Ja” hebt geantwoord op een of meer van die vragen dan heb ik goed nieuws voor je… Je bent niet alleen.

[divider line_type=”No Line” custom_height=”40″][toggles][toggle title=”Ik ken het gevoel” color=”Default”]

gielEr was een tijd in mijn leven waarin ik zo onzeker was met vrouwen, dat als ik een leuke vrouw tegen kwam, ik geen flauw idee had wat ik tegen haar moest zeggen. Ik werd zenuwachtig, nerveus, en voelde mijn hart sneller kloppen.

De gedachte dat ik een mooie vrouw moest aanspreken alleen al gaf me het angstzweet en trillende handen…

Ik schaamde me voor mezelf elke keer als ik bij een vrouw in de buurt was. Ik wilde zo graag gewoon een leuke vrouw in mijn leven, maar ik had geen enkel idee hoe ik dat voor elkaar moest krijgen

Af en toe vroeg ik me af of er iets mis was met me… of ik ooit nog vrouwen in mijn leven ging krijgen – om mee te lachen, te zoenen, seks te hebben –  of gewoon mee te praten.

Op een dag had ik er genoeg van, en besloot ik om er iets aan te doen. Ik ging werken als propper in Spanje, en begon vrouwen aan te spreken op straat. In het begin was dit ontzettend eng, en wist ik helemaal niet wat ik moest zeggen… ik stond vaak met mijn mond vol tanden, en ging bedroefd weer alleen naar huis.

Maar ik zette door en ik bleef het proberen, opnieuw, en opnieuw en opnieuw. Ik bleef maar doorgaan.

[/toggle][toggle title=”En na een tijdje had ik het door” color=”Default”]

Ik werd steeds beter in het praten met leuke vrouwen en vond het steeds minder eng om op ze af te stappen – sterker nog, ik begon het zelfs leuk te vinden!

Ik flirtte met allerlei BLOEDMOOIE VROUWEN met verschillende persoonlijkheden, en karakters. Hoe meer vrouwen ik versierde en mee naar bed ging, hoe meer ik ontdekte wat vrouwen nu ECHT willen in een man. Ik merkte wanneer ik het meeste succes had met vrouwen, en welk gedrag van  ze aantrekkelijk vonden.

Ik leerde wat je tegen een vrouw moet zeggen, hoe je ze moet behandelen, en hoe ze zich bijzonder bij jou voelen… en ik leerde hoe ik met ze moest zoenen EN ze mee naar huis moest nemen.

Ik had eindelijk ontdekt wat nu precies werkt bij vrouwen, en wat niet.

En ik voelde me geweldig

Na een tijdje vroegen mijn vrienden mij om hulp om beter te worden met vrouwen, en leerde ik hen wat ik zelf geleerd had – en tot mijn verbazing kwam ik erachter dat dit hen enorm hielp! Toen besloot ik om de DatingDoctors op te starten, zodat ik andere mannen kon leren hoe makkelijk en leuk het kan zijn om vrouwen te versieren!

Nu word ik elke dag wakker en kan ik niet wachten om op vrouwen af te stappen en met ze te flirten, omdat ik weet hoe makkelijk het is.

Geloof me…

Het is niet jouw schuld als je niet weet hoe je vrouwen aan moet trekken. De meeste mannen hebben gewoon nooit geleerd HOE ze dat moeten doen omdat niemand ze ooit heeft verteld wat ze FOUT doen!

 

De transformatie van leven in een gevangenis van overtuigingen naar de wijde wereld van opgedane ervaringen is de moeite waard. Je kunt het hoe wel leren op onze versiercursus. En ik ben hier om jou te helpen. De vraag is NU vindt jij jezelf de moeite waard? 

 

“Wat je niet kan moet je leren… en die mannen weten waarmee ze bezig zijn!”
Erik van T.

 

“Als je denkt dat vrouwen versieren moeilijk is… probeer dan de Dating Doctors versiercursus… Jongens jullie hebben goud in handen. Als jullie de focus goed houden op ‘Hoe heb je fun en leer je toch vrouwen aanspreken’ dan KAN dit NIET mislopen. Volhouden, doen, doorgaan… dit is een redding voor de mannelijkheid in onze maatschappij.”
Gijs N.

 

“Een wereld die ik niet kende of die ik niet kon vermoeden ging voor me open.”
David H.
[/toggle][toggle title=”Wat Onze Versiercursus Anders Maakt Dan Alle Andere Workshops Die Er Zijn” color=”Default”]

Onze workshop is anders dan alle andere workshops die er zijn om de volgende redenen:

  • Wij geven al workshops sinds 2005 en hebben HONDERDEN studenten gehad waardoor wij EXACT weten hoe wij jou zo snel en effectief mogelijk kunnen leren hoe jij beter wordt met vrouwen
  • Wij hebben een breed aanbod aan coaches met ieder hun eigen specialiteiten zodat er altijd iemand tussen zit die precies past bij jou en jouw  persoonlijkheid
  • Al onze coaches hebben jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk meesterversierders – en hebben de rust en de kalmte ontwikkeld om onze kennis aan jou over te brengen
  • Wij snappen PRECIES wat er door jou heen gaat op het moment dat je een mooie vrouw tegenkomt… omdat wij hetzelfde hebben meegemaakt
  • Onze coaches hebben hun ervaring opgedaan in de praktijk, en weten exact hoe het eraan toegaat, op straat, in de kroeg en in de club – zodat jij te leren krijgt wat nou ECHT werkt in de realiteit
[/toggle][toggle title=”Hoe onze Workshop Vrouwen Versieren eruitziet” color=”Default”]

Theorieles overdag:

 • Leer de DatingDoctors en andere cursisten op je gemak kennen onder het genot van een bak koffie  op onze coachinglocatie in het centrum van Rotterdam
 • Identificeer samen met de DatingDoctors waar jouw persoonlijke problemen met vrouwen liggen zodat je weet waar je aan moet werken en jouw training op maat gemaakt kan worden voor maximaal resultaat.
 • Leer in twee uur tijd uitvoerig de algemene regels over hoe je vrouwen aan moet spreken en met ze om moet gaan in een uitgebreide gedetailleerde klassikale uitleg – waarin de DatingDoctors hun jarenlange ervaring met jou delen.
 • Leer wat jij moet zeggen om een afspraak te maken met een leuke meid – direct nadat je haar ontmoet hebt, of in de dagen daarna.
 • Ontdek hoe jij je onderscheid van andere mannen door interesse te tonen in een vrouw en diep op haar persoonlijke wereld in te gaan – en haar het gevoel te geven dat ze bijzonder is.
 • Kom erachter hoe je je huis inricht dat het makkelijk en natuurlijk is om een vrouw die je op bezoek hebt te zoenen en seks met haar te hebben.
 • Krijg een uitvoerige uitleg over hoe je een diepe klik krijgt met vrouwen door je open te stellen, en een connectie met ze te bouwen – zodat zij zich bij jou op hun gemak voelen.
 • VERNIETIG jouw angst om met vrouwen te praten door alle technieken te oefenen in rollenspellen – waardoor jij goed voorbereid de rest van de dag ingaat.
 • Ontwikkel de mindset van een echte alfaman door door speciale oefeningen te doen om jou een onweerstaanbaar zelfvertrouwen voor vrouwen te geven – en VERPLETTER voorgoed jouw afwijzingsangst

 

Praktijkles op straat:

 • Zie voor jouw neus de DatingDoctors alle tips, trucs & technieken die jij zojuist geleerd hebt in actie brengen door in een druk winkelcentrum bloedmooie vrouwen te versieren–zodat je met eigen ogen ziet wat werkt en hoe het moet.
 • Na zelf zo vaak als je wil gezien te hebben hoe het moet en je er klaar voor bent stap jij zelf op vrouwen af en leer je met eigen handen hoe je altijd en overal een leuk gesprek met een vrouw kan hebben.
 • Krijg het extra zetje in de rug dat je nodig hebt om VOORGOED over jouw angsten heen te komen – van jouw persoonlijke coach, die elke seconde van de de middag vlakbij je is om jou te helpen.
 • Ervaar voor jezelf hoe makkelijk en leuk het is om direct op vrouwen af te stappen en met ze te flirten.
 • Spreek meer vrouwen aan in één middag dan dat je het hele afgelopen jaar gedaan hebt, en kom er zelf achter dat je het nog leuk vind om te doen ook!
 • Krijg directe feedback van jouw persoonlijke coach op alles wat je zegt, doet en laat met vrouwen – zodat jij binnen no-time beter word en jezelf ontwikkelt met vrouwen en alle dingen leert die vrouwen onweerstaanbaar vinden!

 

Etenspauze:

 • Kom tot rust van de dag door gezamenlijk te eten in een restaurant in Rotterdam, terwijl je met zijn allen jullie ervaringen van de dag bespreken – zodat je ontspannen en uitgerust klaar bent voor het avondprogramma.
 • Evalueer samen met alle DatingDoctors jouw ervaringen van de dag, en krijg waardevolle feedback zodat jij nog beter kan worden met vrouwen.
 • Krijg alle vragen die jij hebt over het aanspreken van vrouwen overdag beantwoord door de DatingDoctors in een gemoedelijke sfeer.

 

Theorieles Avond:

 • Krijg een gedetailleerde uitleg over hoe hoe je ’s avonds vrouwe aanspreekt– en leer bewezen technieken van de coaches zodat jij maximaal bent voorbereid op het aanspreken van vrouwen in een kroeg of club.
 • Ontdek de geheimen van internetdating van onze coaches zodat jij weet hoe je altijd en overal van achter je computer vrouwen kan versieren – en er mee afspreekt.
 • Leer de fundamentele verschillen tussen het versieren van vrouwen overdag en ’s avonds, en hoe jij de concurrentie kan verslaan in een omgeving met luide muziek.
 • Ontdek welke succesvolle technieken de coaches gebruiken om seksueel te escaleren om met een vrouw te zoenen of haar mee naar huis te nemen – die je pas net hebt ontmoet.

 

Praktijkles Avond

 • Krijg last-minute instructies voor het uitgaan zodat jij klaar bent om het beste uit elke avond te halen.
 • Zie met eigen ogen hoe de DatingDoctors in een rustige kroeg op vrouwen afstappen en ze versieren en leer wat werkt en wat niet.
 • Spreek zelf vrouwen aan in een kroeg onder begeleiding van de coaches – zodat je klaar bent voor de avond die je te wachten staat.
 • Begeef je samen met het hele gezelschap in één van de leukste discotheken van Rotterdam, gevuld met leuke, aantrekkelijke vrouwen en genoeg gelegenheid om met ze te dansen, of om de je af te zonderen met de vrouwen die jij versiert
 • Laat de coaches je pushen om non-stop met vrouwen te praten en krijg persoonlijke feedback na elke interactie, zodat jij met elke vrouw die je aanspreekt beter wordt.
 • Word de man van de avond die alle leuke vrouwen in de discotheek kennen terwijl je een ontzettend leuke tijd hebt – en misschien wel een vrouw mee naar huis neemt.
 • Evalueer samen met een coach hoe de workshop verlopen is en hoe alles is bevallen.
 • Feest door tot in de vroege morgen en ga naar huis met een gevoel van euforie en de kennis dat je NOOIT MEER bang hoeft te zijn dat je geen vrouwen kunt versieren.
 • Ga naar huis met de vaardigheden die je nodig hebt om succesvol te zijn met vrouwen en het liefdesleven te krijgen waar je van droomt – of overnacht alleen of met een vrouw die je net hebt ontmoet op een locatie die wij voor je kunnen boeken in het centrum van Rotterdam.

Dit alles in één versiercursus die tot 16 uur kan duren en waarin je alles leert wat je altijd al hebt willen weten om vrouwen te versieren.

 

“Is naar mijn idee de enige training die ook gewoon de theorie in de praktijk toepast en je ook daadwerkelijk pusht om de dingen in de praktijk te brengen. Beide heb ik als zeer positief ervaren.”
Jan D.

 

“Voor de training had ik niet het lef om een meisje op straat aan te spreken. Tijdens de training werd je min of meer gedwongen om meisjes aan te spreken omdat je niet onder wilde doen voor de anderen! Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn angst (grotendeels) weg is en ik regelmatig een leuk meisje aanspreek op straat!”
Bastiaan M.

 

“Een 10. Jullie training zet een totale revolutie in in het leven van jullie klanten.”
Thijs T.
[/toggle][toggle title=”GRATIS Bonus Ter Waarde Van €149,50,-” color=”Default”]

Maar dat is niet alles. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is hebben wij besloten om jou de volgende GRATIS bonussen erbij te geven:

 

Het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen

In dit simpele en praktijkgerichte boek over vrouwen versieren wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij overal en altijd vrouwen kunt versieren.

Je leert hierin hoe vrouwen denken, tot wat voor mannen ze zich aangetrokken voelen en wat je wel en niet moet doen als je een vrouw tegenkomt.

We gaan diep in op hoe jij je voorbereid voordat je ook maar een vrouw aanspreekt, hoe je overal vrouwen ontmoet, wat je moet zeggen en hoe je met haar af moet spreken. Daarnaast leggen we je uit hoe jij je angsten overwint en het zelfvertrouwen krijgt om onweerstaanbaar te worden voor elke vrouw. En natuurlijk vertellen we je hoe je het afmaakt – een vrouw zoent en uiteindelijk seks met haar hebt.

“Ik wilde dat ik dit boek tien jaar eerder gelezen had…” Paul, Enschede

Dit makkelijk weg te lezen vrouwen versieren boek brengt je stapsgewijs door het hele verleidingsproces heen. Alsof dat nog niet genoeg was, staat hierin een 28-dagen stappenplan dat jou van loser in verleider verandert.

normaal €49,50 nu GRATIS!

 

Een 30 minuten durend telefoonconsult met onze top Dating Doctor AlphaDoc

In dit halfuur durende telefoongesprek kun jij al je vragen stellen aan AlphaDoc, en alle tips en technieken leren die hij te bieden heeft. In dit consult kun jij hem jouw problemen voorleggen en krijg je specifieke feedback op hoe jij je kan verbeteren. Krijg een antwoord op al je vragen over daten, verleiden en vrouwen in dit één-op-één gesprek.

Maak gebruik van zijn jarenlange ervaring in het verleiden van vrouwen door alles te weten te komen om jou het succes met vrouwen te geven dat je wilt.

normaal €100nu GRATIS!
[/toggle][toggle title=”Wat is dit jou waard?” color=”Default”]

Vraag jezelf eens af, wat is het jou nou waard om:

 • Altijd en overal op elke vrouw af te kunnen stappen zonder angst en een leuk gesprek met haar te voeren?
 • De man te zijn die op elk feestje alle vrouwen aantrekt en waarvan jouw vrienden zich jaloers afvragen hoe jij dat nou voor elkaar krijgt.
 • Zoveel keuze qua vrouwen in je leven hebt dat jij je niet meer af hoeft te vragenof je een vrouw gaat versieren, maar welke vrouw je deze avond gaat versieren.
 • Precies te weten hoe je een leuk gesprek met een vrouw om kan toveren in zoenen en seks – terwijl zij zich geen slet voelt en ervan geniet?

Stel je voor dat je voorgoed van al je angsten af bent… en dat je weet hoe makkelijk en leuk het is om vrouwen aan te spreken, met ze te flirten, en ze te versieren.

Stel je voor dat jij die man bent waar vrouwen over dromen… en stiekem over fantaseren als ze alleen zijn en niemand ze ziet.

Hoeveel is dat jou nou waard?

Wat jij in één dag met onze datingcoaches leert bespaart jou JAREN tijd waarin je het zelf uit zou moeten proberen. Denk aan al die drankjes en etentjes die je niet meer voor vrouwen hoeft te kopen na onze workshop… alle tijd en geld die het jou zou kosten aan entree en drinken om week na week weer op stap te gaan en proberen te leren wat je bij ons in ÉÉN DAG kan leren – voor een fractie van de prijs.

Grijp nu jouw kans om het liefdesleven te krijgen waar je altijd al van droomt. We hebben maar een beperkt aantal plaatsen per workshop, dus zorg dat je er snel bij bent.

Voor slechts €499 doe jij mee aan onze cursus vrouwen versieren… en word jij een dag lang intensief gecoached door de DatingDoctors, om voorgoed alle problemen die jij hebt met vrouwen uit de wereld te helpen.

Als je nog steeds twijfelt om welke reden dan ook, dan moet je dit zien – onze 100% Geld Terug Garantie:

 

[/toggle][toggle title=”100% Geld Terug Garantie op de versier cursus!” color=”Default”]

Ik ben er zo van overtuigd dat onze workshop versieren jouw leven verandert – dat jij het succes met vrouwen en het zelfvertrouwen krijgt dat jij wil en dat jij alles leert om overal leuke vrouwen te ontmoeten en ze te verleiden, dat ik je een garantie bied die zo goed is dat hij verboden zou moeten worden.Kom naar onze cursus vrouwen versieren, en als het je om welke reden dan ook niet bevalt kun je tot het avondprogramma 100% van je geld terug vragen, zonder problemen.Dat lees je goed – je kunt het hele dagprogramma meemaken, en als jij er niet van overtuigd bent dat onze workshop beter is dan jij verwacht had, dan kun je dat aangeven en krijg jij zonder enkel probleem je geld terug krijgen en kun je naar huis gaan – met alle kennis die jij in het dagprogramma heb geleerd nog in je achterhoofd.Kom naar onze workshop vrouwen versieren, leer theorie van onze coaches, ga met ze mee op straat en zie met ogen eigen hoe je vrouwen moet versieren – en leer het daarna zelf te doen, met directe feedback van de coaches, en als jij dan nog denkt dat dit niet je geld dubbel en dwars waard is, kun je naar terug naar huis met al je geld in je zak, zonder dat wij daar een probleem van maken.

Maar dat is niet alles. Naast onze 100% Geld Terug Garantie hebben wij nog een garantie voor je.

[/toggle][toggle title=”Onze “Stalen Ballen” Volledige Tevredenheid Garantie” color=”Default”]

Wij zijn er zo van overtuigd dat jij onze workshop verlaat met een blijdschap die je door je aders voelt stromen en een intense tevredenheid omdat je EINDELIJK geleerd hebt wat je altijd wilde leren, dat wij er NOG een garantie bovenop doen.

Wij garanderen jou dat je na afloop van de workshop meer dan tevreden bent.

Als jij na afloop van onze workshop om wat voor reden dan ook niet tevreden bent over wat je geleerd hebt, dan kun je dat binnen een week aangeven en kun je zonder problemen NOG een workshop bij ons volgen – gratis, en geheel zonder kosten!

Heb jij het gevoel dat je niet genoeg geleerd hebt de eerste keer? Kom dan terug en breng nog een dag door met onze coaches om alles nog een keer mee te maken. Wij gaan net zo lang door tot JIJ het door hebt en weet hoe je de vrouwen moet versieren die je VERDIENT.

Wij willen geen ontevreden klanten – wij willen dat jij MEER dan tevreden bent.

Als jij nog enige twijfels hebt over of deze versiercursus iets voor jou is, dan kun je contact opnemen met mij info@Datingdoctors.nl, en ik zal al jouw vragen beantwoorden – geheel kostenloos en vrijblijvend.

Mocht jij van één van onze vroegere studenten willen horen hoe hij onze workshop ervaren heeft? Wij brengen je graag met hen in contact zodat jij zelf kan horen hoe onze workshop hun leven heeft verandert.

Mail me direct, mijn e-mail adres is INFO@DATINGDOCTORS.NL ik beantwoord al jouw vragen.

 

 “Super geslaagd. Ik heb met meer vrouwen gesproken op zo een avond in zo een ‘gaming’ proces dan in mijn hele leven! Ik ben absolute fan en onder de indruk van de methode… dit werkt gewoon. Ik ga [..] de Antwerpse straten afschuimen en flooding flooding flooding doen en tot het gaatje… De volgende Dating Tour ben ik van de partij…”
Pim K.

 

“Een boek lezen is één, het volgen van een workshop is mijns inzien een must om in levende lijve te ondervinden en te voelen hoe het is om wildvreemden op straat aan te spreken.”
Reggie B.

Wil jij de rest van je leven alleen in slaap vallen terwijl jij je afvraagt hoe het komt dat andere mannenwel succes hebben met vrouwen… en voor altijd bang zijn dat je iets mist in het leven omdat jij niet weet hoe je een aantrekkelijke vrouw moet aanspreken of verleiden?

Of wil jij op een dag wakker worden en in staat zijn altijd en overal op elke vrouw af te kunnen stappen, met haar flirten en haar versieren – zodat jij zoveel bloedmooie vrouwen ontmoet en in je leven hebt, dat het enige probleem wat je nog hebt is dat je niet weet wanneer je nou met welke van al die vrouwen af moet spreken?

 

Met gepaste trots mogen we melden dat Dating Doctors V.O.F. als eerste bedrijf in de ‘Seduction Industry’ het Thuiswinkel Waarborg heeft toegekend gekregen!

De keuze is aan jou.

Als jij je leven met vrouwen voorgoed wilt veranderen, klik dan nu hieronder op de bestelknop en kies een datum die jou uitkomt, of mail mij op info@datingdoctors.nl om al jouw vragen te beantwoorden.


Klik hier voor data & Beschikbaarheid

Groeten,

 

P.S.: Als jij voorgoed over je angsten heen wil komen dat je nooit een leuke vrouw zult versieren – en wil leren hoe je overal in contact komt met knappe vrouwen, en een diepe emotionele band met ze opbouwt – zodat zij jou niet als vriend zien maar als onweerstaanbare seksuele partner – dan moet je nu actie ondernemen!

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en zitten met regelmaat vol. Stel dus nu jouw plaats zeker door te bestellen – en onthoud dat je altijd 100% van je geld terug kan krijgen als de workshop je niet bevalt. Wij willen dat jij meer dan tevreden naar huis gaat en het succes met vrouwen krijgt dat je VERDIENT!

[/toggle][toggle title=”Hoor wat onze studenten over ons zeggen:” color=”Default”]

“Ik heb een aantal vrienden die net als ik beginnende versierders zijn. We hebben allemaal een aantal boeken gelezen over versieren. Maar ik ben de eerste die de stap heeft durven nemen om ook de praktijk te gaan leren. Eigenlijk is het als autorijden, theorie erg leuk maar met alleen de theorie kom je er niet. Dus ik zal ze het advies geven om ook de praktijk kant te gaan ontwikkelen.”

Niels F.

“Ik kan alleen maar positief zijn over mijn ‘beleving’ op de training. Verwachtingen had ik eigenlijk niet, ik probeer uit een put te komen en misschien was dit wel een eerste trede naar boven. Achteraf gezien is het een ladder naar boven geworden!”
Nick L.

“Vrouwen aanpreken op straat/in de winkel – heb ik nooit eerder gedurft en heb ik nu toch echt gedaan. ‘t Was voor mij een behoorlijk (angst)drempel om te overwinnen – maar ik heb ervaren hoe het is (positief) en dat de angst geleidelijk (met iedere volgende poging) aan afnam. Vrouwen aanspreken in de club – durfde ik ook niet echt, maar heb ik toch een paar keer gedaan. ‘t lukte nog niet helemaal en ik moet nog veel meer oefenen, maar ik heb er nu meer vertrouwen voor/in. In het algemeen heb ik de theorie uit het boek gezien en ervaren en geloof er nu ook echt in – ik bevind me nog wel helemaal aan het begin van het pad, maar wel op het pad!”
Thomas K.

“Voor de training stapte ik (bijna) nooit op vrouwen af. Tijdens de training leerde ik dat dit gewoon tussen de oren zit en dat het niets uitmaakt om op een vrouwe af te stappen. 9 van de 10 vrouwen vonden het leuk dat ik ze aan sprak en er waren een paar die zeiden dat als ze geen vriend hadden gehad graag met mij iets zouden zijn gaan drinken.”
Dennis S.

“Ik vind het uitstekend, een 10. Zo doorgaan! Niet alleen voor mannen heel goed maar de vrouwen zijn er ook bij gebaat.”
Dirk S.

“De workshop was een goed doordacht stappenplan om vrouwen te versieren. Dit begon met de theorie waarbij het materiaal uit het boek werd behandeld. Dit was duidelijk en goed toepasbaar in de praktijk. We hadden naast deze theorie ook nog een paar leuke oefeningen gedaan ter voorbereiding van het echte werk (het versieren). [..] Maar naar veel oefen werd de missie volbracht. Na deze voorbereiding werden in kleine groepjes van 3 man verdeeld en gingen we de straat op om de theorie daadwerkelijk in daden om te zetten. Vooraf was dit een echte nachtmerrie om zomaar een ‘wild’-vreemde vrouw zo op straat aan te spreken. [..] Nou toen het zo ver was en ik een vrouw moest aanspreken zweette ik peentjes. Ik wou echt geen vrouw meid of wat daar maar ook op leek aanspreken. Natuurlijk was er een coach bij en deze gooide me letterlijk voor de vrouwen. De eerste keer werd ik vreemd aangekeken toen ik een jonge dame aansprak, waardoor ik me nog onzekerder begon te voelen met als gevolg dat ik snel werd ik afgewezen. Daar ging mijn laatste sprankje hoop… Ik was dan ook niet van plan om weer een poging te wagen, maar daar was de coach alweer die me weer recht voor een jonge dame gooide ook hierbij boekte ik geen succes en werd me verteld dat ze al een vriend had. Maar oké ik had wel effe me zegje kunnen doen. De derde keer haast bijna cliché maar in mijn voordeel, was het scheepsrecht en dus BINGO ik had mijn eerste e-mail adres binnen. Hierna ging het eigenlijk veel gemakkelijker, ik had niet meer zo moeite om afgewezen te worden want, ik had voor mezelf al mijn missie volbracht. Met deze houding ging het zelfs nog beter volgens mij en zag ik alleen de resultaten die behaald werden en niet de ‘gefaalde’ missie, want eigenlijk ben je volgens de Dating Doctors al geslaagd als je moedig genoeg bent om op een vrouw af te stappen en vervolgens aan te spreken. Na een stevige maar ook gezellige diner gingen, we er weer tegen aan, want het jacht seizoen is volgens mij NOOIT gesloten. [Ik] wist me toch redelijk te redden en zelfs nog twee extra e-mail te scoren. Met dank aan de Dating Doçtors heb ik toch veel bereikt met deze workshop van maar eigenlijk één middag en avond. Mijn petje af Dating Doctors, ik wist het ik was zeker niet één van de makkelijkste om te coachen maar behoor (naar mijn menig) toch tot de top scoorders van de groep. Met nog een extra dankwoordje aan AlphaDoc (mijn persoonlijke coach). Ohja even als tip voor de mensjes die deze workshop willen volgen doen en dan bedoel ik dan ook DOEN! Vergeet je angst en herinner je mannelijke oerkracht.”
Ruut T.

“9/10. Het is ongelofelijk om de praktijk te zien werken door jullie voorbeelden. Het is dus niet enkel de theorie die wordt toegelicht de praktijk wordt ook getoond en is effectief de werkelijkheid.”
Jordy K.

“1) Goed voor opbouw van het zelfvertrouwen. 2) Geen nonsens; keihard worden feiten onder je neus gedrukt. 3) Dating Doctors® geven advies dat daadwerkelijk werkt. Zeker de moeite waard om naar toe te gaan, vrouwen ontmoeten en vervolgens liefde is naar mijn idee de basis voor alles. 4) Technieken die werken in de praktijk en dat zul je zien. 5) Wie verder wil komen met vrouwen zou in ieder geval de boeken en de workshop moeten volgen. 6) De Dating Tour staat nog op mijn lijstje!”
Stijn R.

“Voorafgaand aan de training was ik enigszins gespannen. Ik dacht: ‘Wat kan ik daar nou leren?’ Al gauw bleek dat versieren van vrouwen niet heel erg moeilijk is, tenminste volgens de theorie. Toch dacht ik nog: ‘Allemaal mooi die theorie. Zal het in de praktijk ook werken?’ Toen we de straat op moesten en vrouwen aanspreken deed ik dat natuurlijk met het hart in de keel. Zoals waarschijnlijk iedereen dat doet. Maar al gauw bleek dat de vrouwen die ik aansprak het leuk vonden dat iemand ze zomaar op straat aansprak. [..] Het is niet zo spannend als gedacht om vrouwen aan te spreken ze reageren vaak erg positief. Met wat meer training zal het nog beter gaan lopen en de resultaten zullen komen. Ik ben zelf meer een club man omdat ik me in die omgeving beter op mijn gemak voel. Daar waren de resultaten dan ook beter. Een aantal leuke gesprekken als gevolg en een telefoonnummer en een emailadres waren het resultaat!”
Jeroen V.

“Ik heb een vriend waar mee ik op reis ga deze zomer. Ik zal hem zeker over jullie vertellen en meegeven waarop hij moet letten. Ik zal hem zeker jullie cursus aanbevelen, want hij heeft het écht nog veel meer nodig dan ik. Een vreemde vrouw aanspreken voor hem is bijna als een nachtmerrie… Dus, Dating Doctors, keep ready ;-)”
Menno R.

“Cijfer 9. Praktijk gericht, zelf doen, goede voorbeeld geven. Spontaan zijn. In één woord geweldig! Super!”
Willem J.

“De training heeft me heel duidelijk bewust gemaakt van de eenvoud en onschuld om vreemde vrouwen aan te spreken. Vooraf liep ik rond met de gedachte dat vrouwen me toch niet interessant en knap genoeg vonden. Ik was continu bezig met hoe vrouwen over mij denken. Nu weet ik dat dat niet belangrijk is en dat ik de prijs ben. Ook de houding is erg belangrijk, voorheen was ik inderdaad iemand, die altijd in een hoekje ging staan in een café en keek ik veel naar de grond i.p.v. naar het vrouwelijke schoon. Ik let nu continu op mijn houding en probeer nu een relaxte uitstraling te hebben, maar wel verzorgd en met klasse.”
Steven K.

“Resultaten: ik ga alleen over de lijnbaan en spreek vrouwen aan. Ook in clubs ga ik alleen. Zoek de mooiste vrouw op en spreek ze aan. De mooiste van heel de club ik heb haar 06 nummer en e-mail. “
Jochem P.

“Ik heb een aantal vrienden die net als ik beginnende versierders zijn. We hebben allemaal een aantal boeken gelezen over versieren. Maar ik ben de eerste die de stap heeft durven nemen om ook de praktijk te gaan leren. Eigenlijk is het als autorijden, theorie erg leuk maar met alleen de theorie kom je er niet. Dus ik zal ze het advies geven om ook de praktijk kant te gaan ontwikkelen.”
Mohammed A.
“De ervaring tijdens de training is dat de actie die de Dating Doctors tijdens bijvoorbeeld de straatmomenten uitvoeren inderdaad ongelofelijk gemakkelijk lijken en resultaat opleveren. Voor ons deelnemers is dit nog veel moeilijker maar niet onmogelijk om toch al enig succes te boeken. Het is inderdaad allemaal een kwestie van ‘doen’, ‘actie’ en ‘ervaring’.”
Jerry T.

“Het is gewoon doen zonder direct iets te verwachten van resultaat. Het constant doen levert resultaat.”
Maarten N.

“De stimulans (kleine stapjes) vooraf aan de training is een absolute must en betekende voor mij héél veel. Drempelverlaging. Ook het toesturen van het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen is een must. Ik heb er veel aan gehad. Zo had ik als succesgevoel voor ik aan de training begon.”
Michiel B.

“Zeker nuttig voor mensen die verlegen of moeite met vrouwen hebben.”
Bart M.

“10: Omdat een compleet programma aangeboden word, compleet met boeken en ondertussen kreeg ik ook al een stappen plan in de email box. Dit is af. De inzet is 100%.”
Otto K.

“Vooraf vond ik een beetje remoerig. Ervaring tijdens training was goed. Resultaten moet ik nog aafwachten, maar ik vond het wel leuk om jullie aan het werk te zien. Nu weet ik wel weer nieuwe technieken.”
Tim L.

“Ja is zeker een aanrader, voor mij was het een succes. Mensen je kan er alleen op vooruit gaan dan op achteruit!”
Tijmen N.

“Het feit dat de 3 Dating Doctors® elk hun eigen stijl hebben is een groot pluspunt. Je pikt van iedereen wel iets anders op. Het betrekken van ex-cursisten vond ik persoonlijk een zeer goed idee.”
Frank E.

“De algemene indruk van de training is zeer goed. Ik vond het een topdag en heb veel geleerd. Ik heb het duwtje in de rug gekregen waar ik naar op zoek was en verder veel tips om een date gestructureerde te laten verlopen.”
Youssef S.

“Voorafgaand aan de versiercursus had ik nog nooit vrouwen op straat aangesproken. Wanneer jezelf verplicht is het mogelijk met deze versiercursus deze angst te overwinnen.”
Dirk P.

“Ik kan mij goed vinden in de theorie van de Dating Doctors. Het is eigenlijk vrij simpel maar je moet het wel weten en met namen DOEN. Zoals een van de DatingDoctors zegt, Actie = Reactie.”
Chris K.

“Ik vond de training vrouwen versieren super en het inspireert me om de ingeslagen weg door te zetten. Met als doel om een echte PUA te worden. En dit is een goede stap die richting in. Ik wil me nog veel meer bekwamen in de wetenschap!”
Joris M.

Check NU Of Er Een Datum Voor Jouw Cursus Vrouwen Versieren Beschikbaar Is? 

Klik Hier Voor Jouw Start Met Een Ander En Gelukkiger liefdesleven. 

[/toggle][/toggles][divider line_type=”No Line” custom_height=”40″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″][divider line_type=”No Line” custom_height=”10″]

Wil jij beter worden in het versieren en verleiden van vrouwen?

Een vrouw versieren is een vaardigheid, geen talent. Een vaardigheid kun je leren door inzicht en oefening. Dating Doctors verschaft je het inzicht en helpt met de oefening. Geef ons 1 dag en jij hebt die bloedmooie vrouw versiert!

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/workshop-vrouwen-versieren/” text=”Ik wil nu vrouwen leren versieren” color_override=””]

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)