Hoe vrouwen versieren tips

Wat krijg je:
LIVE persoonlijk Infield training in de praktijk door een van onze ervaren Meesterversierders en gecertificeerde coaches .

weekend-workshops zijn  INCLUSIEF SLAAPOVERNACHTING en heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet , dus GRATIS  B&B ( je mag natuurlijk een vrouw meenemen naar jouw kamer , er is een kans van 1 op 2 dat dit gebeurt op onze workshop)

Extra bonus inclusief Avondeten en  drankjes in het uitgaansleven.

DATA:
zaterdag 23 juli  ( bijna VOL)  –  zaterdag 20 augustus  ( nog PLEK)

boeken

[divider line_type=”No Line” custom_height=”60″]

Hoe vrouwen versieren tips?

Vrouwen ontmoeten en versieren is voor sommigen best moeilijk. Ontmoeten gaat soms nog wel. Echter veel mannen hebben geen idee hoe ze vrouwen moeten VERSIEREN OF VERLEIDEN. Ze doen maar wat. Daarom wat tips hoe je vrouwen kan versieren van 1 tot en met 10!

Hoe vrouwen versieren tips 1.

Bereid jezelf voor

Mannen zijn over het algemeen enorm goed in planning en voorbereiding. Bereid jezelf voor. Trek de kleding waarin jij graag de vrouw van je leven zou willen ontmoeten. Weer een excuus minder (“ik zie er niet uit, laat ik haar maar niet aanspreken”). Weet wat je gaat zeggen. Weet hoeveel vrouwen je een leuke tijd gaat bezorgen. Geef je vriend 50 euro, en zeg dat hij 5 euro terug mag geven, voor elke vrouw die je benadert. Maak een plan, en schrijf je plan ook op. Leg het vast. Net zoals met andere dingen in het leven, bereik je dan een stuk meer. Maak wel een plan, wat jezelf in de hand hebt. 10 vrouwen aanspreken heb jezelf in de hand. 10 telefoonnummers krijgen niet. Al zal je ratio qua aantallen snel beter worden met een plan…..

Hoe vrouwen versieren tips 2

Ontmoet leuke mannen!

Uh, heb je dat goed gelezen? Ja, gij hebt dat goed gelezen. Als jij vrouwen gaat benaderen en je vrienden staan je een beetje uit te lachen met hun biertje in de hand….dan is dat niet echt bevorderlijk voor je resultaten. Zeker in het begin niet want dan gaat het gewoon mis. Een muziekinstrument kun je ook niet gelijk bespelen. Een vrouw dus ook niet. Wat je nodig hebt is een stel mannen die hetzelfde willen als jij. Meer vrouwelijke energie in hun leven. Die mannen moedigen je aan om een vrouw te benaderen. En lappen je weer op als je weer eens een ‘verschrikkelijke afwijzing’ hebt gehad. Kijk eens op het grootste Vrouwen Versieren Forum van Nederland en Vlaanderen om bijvoorbeeld mannen (de zgn. ‘Wings” in pickup artist jargon)  te ontmoeten die haar voor jou minder leuke vriendin bezighouden terwijl jij haar versiert.

Hoe vrouwen versieren tips 3

Speel een thuiswedstijd

Daar bedoel ik waarschijnlijk niet de plaatselijke kroeg mee. Ik bedoel ermee dat je naar een paar clubs gaat. Kies een club uit met ook een rustig stukje, en met de vrouwen zoals jij ze graag ziet. Nu ga altijd naar die club. Dat niet alleen, praat met de barman, de DJ, de uitsmijter, en leer ze kennen bij hun naam. Dat is gewoon vragen naar hun naam. Schrijf het op, met de uiterlijke kenmerken erbij. Kan gewoon in je smartphone right? Zo onthoud je altijd de namen. Het voordeel is nu dat je erg belangrijk lijkt. Mensen van die club gaan namelijk jou nu ook noemen bij je naam. Jij bestelt af en toe wat aan de bar. “Hee, Mark 2 bier alsjeblieft….”. Veel mannen hebben geen idee hoe belangrijk dit kan overkomen op vrouwen. Je voelt je nl. op een gegeven moment comfortabel. En in de ogen van vrouwen vertaalt jouw comfortabele gevoel zich naar zelfvertrouwen. En zelfvertrouwen is 1 van de meest aantrekkelijke eigenschappen voor vrouwen bij mannen.

Hoe vrouwen versieren tips 4

Weet wat je moet zeggen

Veel mensen zeggen dat het niet belangrijk is wat je zegt. Het gaat meer om – hoe je het zegt. Dat klopt. En als je weet wat je gaat zeggen, dan zal het hoe je gaat zeggen ook wel beter gaan. Je altijd wel een paar leuke – bijvoorbeeld “Heb je zelfvertrouwen genoeg om een echt gemeend compliment te accepteren. Wanneer ze dan “Ja” zegt, zeg jij “Da’s mooi, ik ook. Jij eerst.” Of bij een groepje vrouwen. Trek een achterdochtig gezicht, en vraagt “Hee, hebben jullie het over mij?” Wanneer ze dan “Nee” zeggen, glimlach jij, en zeg je “Waarom niet eigenlijk?” Er zijn nog meer, bij een duidelijke Nederlandse vrouw zeggen dat ze waarschijnlijk in Nigeria is geboren. Als een vrouw haar naam zegt, zeggen “Nee, zo heet ik ook”.  Of “Hee, Paula je bent wel veranderd.” Dan zegt zij “Ik ben Paula helemaal niet?” “Nou zeg, je hebt zelf je naam veranderd.” Best leuk. Let wel! Te veel humor slaat seksuele spanning dood. Echter in het begin ben je beiden wellicht wat zenuwachtig. HUMOR kun je dan juist gebruiken zodat je haar en jezelf wat kunt laten ontspannen.


Hoe vrouwen versieren tips 5

Vergeet niet ‘to take it to the bridge!” –

Tussen je openingszin en seks zal er wel wat praten zijn. Dat is niet altijd nodig, als het er is dat zijn er toch wel wat dingen die je vaak beter kan doen. Kijk haar in haar ogen aan. Tip, met je linkeroog in haar linkeroog. Blijf dat doen gedurende het gesprek. Denk ondertussen aan seks met haar, en wat je met haar allemaal gaat doen. Wanneer ze praat, luister dan ook echt en vraag verder door middel van MOTIVATIE, Emotie en karaktertrekken. Je hebt echte interesse om meer over haar uit te vinden. Laat haar het meeste praten.  Wanneer je praat, praat dan over een onderwerp waarin zij al aangegeven heeft er interesse in te hebben

Hoe vrouwen versieren tips 6

Wanneer iemand ons aanraakt, dan vinden we hem of haar aardiger. Dat is wetenschappelijk bewezen. Kelners en serveersters krijgen meer fooi, verkopers verkopen meer, en jij hebt meer leuke vrouwen in je leven. Natuurlijk knijp je niet keihard in haar tieten. Het is meer een schouderklopje, een klapje op haar hand, of een trekje aan haar truitje om te kijken wat voor stof het is, tot en met de zachte hand op de rug om haar de club rond te leiden. Je kunt altijd haar hand pakken of te kijken naar die ring, of als er geen ring is naar haar mooie nagels of vingers. En ja, strelen mag.

Hoe vrouwen versieren tips 7

Number close (#close), telefoonnummer scoren 

De eerste van de drie types van closes. En wie deze als eerste veel gebruikt zal de laatste zijn. Een telefoonnummer is geen doel. Het is slechts een middel tot contact met haar. De meeste mannen kunnen wel EEN TELEFOONNUMMER KRIJGEN. Maar verder? Meestal worden die mannen niet opgenomen of wordt op het laatste moment de afspraak afgezegd. Om een nummer te krijgen van een vrouw die wel haar telefoon opneemt en niet afzegt moet je een paar dingen checken. Weet je haar passies en angsten? Heeft ze jou aangeraakt, en heb jij haar aangeraakt, heeft ze jou een aantal vragen gesteld (met andere woorden heeft ook ïnteresse in jou? Heb je al gepraat over iets wat je mogelijk zou kunnen doen. In het kort

PAAI

Passies Angsten Aanraken Interesse

Juist zo paai je haar en krijg je een solide telefoonnummer.

Suggereer een dag dat jullie elkaar ontmoeten, bespreek de leuke activiteit die jullie gaan doen, “Ok, mooi laten we telefoonnummers uitwisselen, mocht er iets tussen komen”, en geef haar dan jouw telefoon. Laat haar maar haar telefoonnummer in jouw telefoon zetten. Extra investering.

Hoe vrouwen versieren tips 8

Kissclose of haar zoenen

Als je het een leuk gesprek vindt, en je voelt wel enige beweging tussen je benen, dan wil je ook wel eens haar testen of ze goed kan zoenen. Ga langzamer praten, en laat stiltes vallen in jullie gesprek. Als ze er comfortabel mee lijkt te zijn, met haar handen haar glas begint te strelen, op haar lip begint te bijten, en jou ook doordringend aankijkt is het in ieder geval tijd om te zoenen. Als je het niet ziet, doe toch maar wel. Vertel dat ze een SCHATTIG MEISJE is, en geef haar een zoen op de wang. Ga langzaam terug, en kijk ondertussen in haar ogen terwijl je denkt aan seks met haar. Geef haar dan een zoen zonder tong op haar lippen, en ga dan FULL KISS FORCE vooruit!


Hoe vrouwen versieren tips 9

Fuckclose of haar neuken
Als het lekker gaat kun je het gewoon simpel houden en zeggen “Houd je ook van privacy (iedereen houdt van privacy). Ok, laten we naar mijn huis gaan.” Vaak hebben vrouwen echter een soort ‘smoes’ nodig, anders voelen ze zich een soort slet. Soms kun je dan zoenen uitstellen, en zeggen “Ik heb zin om je te zoenen. Dat doe ik liever niet hier, dat doe ik liever ergens anders.” Of, “Laten we oude afleveringen van “Fawlty Towers” gaan kijken.” Of natuurlijk de bekende afterparty als er nog vrienden van haar bij zijn.

Hoe vrouwen versieren tips 10

SMS-en, de beste SMS versiertips

Als je haar niet naar haar of jouw huis hebt gekregen en alleen maar tot zoenen bent gekomen heb je wellicht nog wat leuke SMS-jes te sturen. Allereerst kun je GRATIS de SMS2DATE app (Download voor Android hier en download voor Iphone hier) downloaden. Natuurlijk is de SMS2DATE app ook te gebruiken met Whatsapp of Internetdating.

Toch nog wat algemene versiertips: Vraag 1 vraag per keer. En de eerste boodschap is gewoon. “Hee, vond je het ook zo leuk om die leuke sexy vreemdeling te ontmoeten?  En heb je nog meer leuke dingen gedaan?”. Ga niet gelijk voor de ontmoeting of date totdat zij ook flink investeert met SMS-jes terug. En niet te veel emoticons als ;-). Laat dat over aan de 13-jarige meisjes en vrouwen die daarin zijn blijven hangen. Jij bent een echte man die weet wat hij wil, met nu een goed plan en goede tips hoe hij vrouwen kan VERSIEREN !

Wil je meer?

Schrijf je GRATIS in op onze Nieuwsbrief Vrouwen Versieren. Zo ontvang jij onze GRATIS Versiertips. Je kunt ook vrijblijvend kijken welke van onze versierboeken jou het beste zou kunnen helpen. Alle onze boeken die bomvol staan met de beste tips over vrouwen versieren kun je gegarandeerd vrijblijvend 60 dagen op zicht ontvangen. Gegarandeerd – doordat we als enige in onze branche aangesloten zijn bij de Thuiswinkel Waarborg Garantie.

Boeken:

boek zelfvertrouwen

internet daten boek

voordeelboekenbundel

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)