Jaarprogramma Vrouwen Versieren

[divider line_type=”No Line” custom_height=”60″]

[button open_new_tab=”true” color=”extra-color-1″ hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=” https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma/” text=”Ik Heb Al Gehoord Over De kwaliteit Van Het Dating Doctors Jaarprogramma Vrouwen Versieren, Leer Mij Daarom Nu Vrouwen Versieren ” color_override=””]

 

Ben Jij Er Klaar Voor Om Jouw Liefdesleven Voorgoed Te Veranderen?

Ik wil je een geheim verklappen waar de meeste mannen nooit achter zullen komen…

Er is één ding dat elke vrouw zich afvraagt op het moment dat ze jou ook maar een klein beetje interessant vindt: Ben jij mans genoeg om haar aan te kunnen?

 • Heb jij het zelfvertrouwen om op haar af te stappen?
 • Durf jij actie te ondernemen en jullie ontmoeting naar het volgende niveau te brengen?
 • Weet jij hoe je met haar om moet gaan om haar helemaal op te winden?
 • Beschik jij over dat stukje mannelijkheid dat jou anders maakt dan al die andere mannen?

Als jouw antwoord “NEE” is, dan gaat het met elke vrouw die je ontmoet vroeger of later altijd mis. Alles gaat goed en opeens heeft ze het door… en is alle aantrekkingskracht voor jou in één klap weg.

Techniekjes en trucjes kunnen je niet redden Je kunt niet doen alsof.

Dit valt niet te faken.

Binnen een paar seconden heeft een vrouw precies door wie jij ECHT bent.

Ze ruikt het aan je.

Ziet het aan je lichaamstaal, wat je uitstraalt… Er is geen ontsnappen aan mogelijk.

Je kunt zo goed mogelijk je best doen om te doen alsof je een een zelfverzekerde man bent die weet hoe je vrouwen moet behandelen… maar als het niet waar is prikt een leuke vrouw daar zo doorheen.

Ze test je… en heeft zo door wie je echt bent, onder dat masker dat je op hebt.

Er is maar één oplossing – maar één manier om voor al die testen te slagen.

Hoe?

Door daadwerkelijk die aantrekkelijke man te zijn!
Geen leugens. Geen bedrog. Niet jezelf anders voor doen dan je bent

Het goede nieuws is…

Dat kun je leren in een compleet jaarprogramma vrouwen versieren.

Jij kunt die man worden die op een NATUURLIJKE manier vrouwen aantrekt… en onweerstaanbaar is – gewoon omdat hij is wie hij is.

Check eens deze review over het jaarprogramma vrouwen versieren van Jaap. Je kan daarna altijd beslissen of je verder leest.

Of ben je helemaal klaar met al dat twijfelen en wil je nu gelijk bestellen?

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

 

[divider line_type=”No Line” custom_height=”60″][toggles][toggle title=”Vraag Jezelf Eens Af:” color=”Default”]
 • Zijn vrouwen voor jou één groot mysterie dat je maar niet opgelost krijgt?
 • Heb jij nou al HONDERDEN verschillende dingen uitgeprobeerd om beter te worden met vrouwen – maar elke keer eindigde je gefrustreerd… alleen en verwarder dan je was voordat je begon?
 • Wil jij voor eens en altijd jouw liefdesleven veranderen zodat met vrouwen flirten niet langer iets is waar je bang voor bent of tegen op kijkt… maar dat je het leuk vindt – en het haast vanzelf gaat?
 • Heb jij er genoeg van om het gevoel te hebben dat je je anders voor te moeten doen als je bent – alsof je een “spelletje” moet spelen als er vrouwen in de buurt zijn?
 • Ben jij bereid om de acties te nemen die noodzakelijk zijn om de aantrekkelijke man te worden die jij kan zijn – en heb je alleen een duwtje in je rug nodig dat je de goede kant op stuurt?
 • Vraag jij jezelf wel eens af hoe het komt dat WAT je ook probeert, het maar niet wil lukken om vrouwen te versieren?

Als jij “Ja” hebt geantwoord op één of meer van die vragen dan moet ik je iets vertellen… je bent niet alleen. Ik begrijp wat je meemaakt.

[/toggle][toggle title=”Ik Kan Het Me Nog Goed Herinneren…” color=”Default”]

Er was een tijd waarin ik hopeloos was met vrouwen en NIKS leek te werken. Ik was altijd op zoek naar de perfecte oplossing… naar de magische truc die alles zou veranderen.

Maar wat ik ook probeerde… op een gegeven moment ging het altijd fout. Ik had een gesprek met een leuke vrouw, en ik wist zeker dat ze met me aan het flirten was… en opeens gebeurde er iets waarvan ik niet wist hoe ik er mee om moest gaan.

Elke keer weer eindigde het in niets. Ik wist niet wat ik fout deed – ik probeerde alles!

BEKEND VAN O.A. PLAYBOY, BNN Etc.


Met gepaste trots mogen we melden dat Dating Doctors V.O.F. als eerste bedrijf in de ‘Seduction Industry’ het Thuiswinkel Waarborg heeft toegekend gekregen!

[/toggle][toggle title=”En opeens had ik het door..” color=”Default”]

Er was geen ontsnappen aan. Ik moest niet alleen leren HOE ik met vrouwen om moest gaan… ik moest mezelf ontwikkelen in een man die automatisch de dingen doet die een vrouw aantrekkelijk vindt.

Toen ik eindelijk actie ondernam en mezelf ontwikkelde in een man die aantrekkelijk IS… in plaats van te doen alsof ik een aantrekkelijke man was – ging er een wereld voor me open.

Plotseling maakte het niet uit wat voor situatie zich voor deed met een vrouw – ik wist altijd precies hoe ik overal op moest reageren, omdat dat NATUURLIJK voor me was.

Ik deed niet langer alsof… ik was de man dieAUTOMATISCH vrouwen aantrok. Sinds dat moment is mijn leven voorgoed veranderd. Vrouwen ontmoeten, met ze flirten en ze versieren is niet meer iets waar ik tegen op kijk, of bang van ben… het is nu een deel van wie ik BEN.

En nu help ik andere mannen om hetzelfde te doen – om een leven te leiden waarin je op een natuurlijke manier leuke vrouwen tegen komt en ze versiert… en het nog leuk vind ook!

Ik weet nu dat het mogelijk is voor elke man om een transformatie door te gaan die jouw leven met vrouwen voorgoed verandert

Geloof me…

Het is niet jouw schuld als je problemen hebt met daten en vrouwen versieren…

en er is hoop.

De meeste mannen weten gewoon niet WAT ze moeten doen om het succes met vrouwen te krijgen waar ze naar verlangen.

Maar je kunt het leren. En ik ben hier om jou te vertellen hoe.

[/toggle][toggle title=”4 Harde Waarheden Die Je Moet Leren Om Succesvol Te Zijn Met Vrouwen” color=”Default”]

De meeste mannen maken ontzettend veel fouten met vrouwen. Ze doen niet alleen dingen fout… ze denken ook fout over vrouwen..

Als jij het succes met vrouwen wilt waar je van droomt, zullen bepaalde dingen tot je door moeten dringen.

Deze waarheden zijn niet populair.

De meeste mannen weten dit niet. Niemand praat hierover… dit zijn dingen die je normaal zelf moet leren
Als je ze tegen vrouwen vertelt, zullen ze het glashard ontkennen.. Ze zullen boos worden. Schreeuwen. Zeggen dat je een seksistische klootzak bent.

Maar diep van binnen weten ze dat je gelijk hebt. Ze willen het alleen niet toegeven.

 

Waarheid #1: Vrouwen Testen Mannen Non-Stop

Er is een fundamenteel biologisch verschil tussen mannen en vrouwen dat onoverbrugbaar is.
Vrouwen kunnen zwanger worden… en dat verandert ALLES.

Mannen zouden best snel seks hebben met een redelijk aantrekkelijke vrouw die ze niet kennen – ze zitten toch nergens aan vast. Vrouwen zijn wat terughoudender – zij kunnen zwanger raken en de komende 9 maanden voor een kind moet zorgen.
Daarom willen vrouwen eerst zeker weten dat een man echt aantrekkelijk is… en of hij voor haar en een kind zou zorgen (mocht ze zwanger raken).

Maar mannen doen vrijwel alles voor seks. Er zijn mannen die zouden liegen en bedriegen als ze daardoor naar bed zouden kunnen gaan met een vrouw. Iedereen kent wel verhalen van een man die tegen een vrouw heeft gelogen om haar mee naar bed te nemen.

Vrouwen hebben daar een oplossing voor gevonden.
In plaats van mannen op hun woord te geloven, testen ze mannen non-stop.

Ze testen hoe je met ze omgaat. Ze testen hoe je je gedraagt als er andere mannen (of vrouwen) bij zijn. Ze testen hoe zelfverzekerd je bent. Ze testen hoe dominant je bent. Ze testen hoe goed je bent in bed.

Dit is iets wat vrouwen automatisch doen… vaak weten ze niet eens dat ze het doen.
Maar ze willen zien of jij echt zo aantrekkelijk bent als jij je voordoet.
En zodra je voor één test zakt… is alle aantrekkingskracht weg. In één klap ben je niet meer aantrekkelijk voor ze.

Mannen kunnen op twee manieren voor deze “testen” slagen.
De eerste manier is door “trucjes” leren om voor sommige testen te slagen. Dit werkt een tijdje… en soms best lang. Maar uiteindelijk komt er altijd een test waar je het antwoord niet op weet… en daar zak je voor. Je loopt altijd vanzelf tegen de lamp.
De tweede manier werkt altijd. De enige manier om ALTIJD voor deze testen te slagen… is door echt zo’n aantrekkelijke man te zijn!

Als jij echt een aantrekkelijke man bent, dan zal je vanzelf de juiste reactie hebben wanneer een vrouw met een test komt! En het maakt niet uit hoeveel testen er komen… jij zult altijd op de juiste manier handelen.

 

Waarheid #2: Vrouwen Willen Een Man Die Hen Leidt

Diep van binnen wil elke vrouw een man die haar de baas is. Ze ontkennen het, en geven het zelf niet toe… maar diep van binnen wil elke vrouw een man die haar domineert… op een respectvolle manier. Ze kunnen niet anders.
Vrouwen zijn biologisch geprogrammeerd om zich aangetrokken te voelen tot een DOMINANTE man.

Ze willen een man die zelfvertrouwen uitstraalt… een man die assertief is en weet wat hij wil. Een man die haar bij de hand neemt en leidt.
Maar vrouwen zullen het zelf niet toegeven. Ze zullen alles eraan doen om te testen of jij echt een dominante man bent… of slechts doet alsof.

Vrouwen wachten totdat jij initiatief toont… Totdat jij ze laat zien wat je wil.
Sommige mannen denken dat vrouwen niet van seks houden. Geloof me… vrouwen zijn GEK op seks… ze wachten gewoon totdat jij dat in ze los maakt.

Er is niets zo onaantrekkelijk als een volgzame man die bang is om actie te ondernemen. Volgzame mannen laten elke dag kansen liggen om vrouwen te versieren, zonder dat ze het zelf doorhebben!

Hoe wordt je een dominante man?

Door het te DOEN. Iedereen kan dit leren – het is gewoon een kwestie van oefenen.
Door de man te zijn die telkens de volgende stap zet – door op haar af te stappen, een afspraak te plannen, met haar te zoenen of met haar beginnen te vrijen – laat je zien dat je een zelfverzekerde man bent. En niks is zo aantrekkelijk voor een vrouw als een man met zelfvertrouwen.
Als jij eenmaal de touwtjes in handen neemt, gaat er een wereld voor je open, maar…

 

Waarheid #3: Je Zult Het Zelf Moeten Doen

Laat ik eerlijk met je zijn..
Er is een reden waarom je nu niet succesvol bent met vrouwen…
Om te veranderen zal je ACTIE moeten ondernemen.
Het zal soms moeilijk zijn. En het zal soms pijnlijk zijn.
Je zult geconfronteerd worden met angsten… en soms zou je willen dat je er niet aan begonnen bent.

Het is hard werk… en JIJ zult het zelf moeten doen.
Niemand in jouw leven maakt het iets uit of jij succes met vrouwen hebt of niet. Niemand anders doet het voor je.
Je vrienden niet. Je familie niet. Al zeggen ze het beste met je voor te hebben… ze zijn veel te druk bezig met hun eigen problemen. De enige die jouw leven kan veranderen ben jijzelf.

De harde waarheid is dat niemand zoveel om jouw succes geeft als jijzelf.
Als jij het liefdesleven wilt waar je van droomt… als jij nooit meer bang wilt zijn om afgewezen te worden… als jij ‘s avonds na het stappen niet weer moederziel alleen naar huis wil gaan… als jij ’s ochtends wakker wil worden met een mooie vrouw in je armen… dan zul JIJ de stappen moeten zetten om dit waar te maken.
Hoe sneller je dit inziet, hoe sneller jij de aantrekkelijke man wordt die je kunt zijn.
Maar… wees niet bang…

Gelukkig hoef je het niet alleen te doen.
Er zijn andere mensen die je kunnen helpen. En die jouw leerproces met JAREN kunnen versnellen, omdat ze precies weten welke fouten je moet ontwijken en welke stappen je moet zetten.

 

Waarheid #4: Het Is Hard Werk Dat Je Moet Herhalen

Nooit eerder zijn er zoveel mogelijkheden geweest om te leren hoe je vrouwen ontmoet, ze versiert, en mee naar huis neemt.
Het enige verschil tussen iemand die slecht is met vrouwen, en iemand die elke week weer een leuke nieuwe vrouw mee naar huis neemt is OEFENING.
Je moet er niet alleen over denken, lezen of praten…. Je moet het DOEN.
En hoe langer je hier mee bezig bent… hoe beter.
Je hebt niks aan een workshop als je naderhand niets met de informatie doet die je geleerd hebt..

De harde waarheid is dat 1x oefenen niet genoeg is.
Beter worden met vrouwen is een lange termijn-proces.
Je moet je probleempunten identificeren, en hiermee aan de slag gaan.
Je moet op pad gaan en met vrouwen gaan praten.
In het begin is dit moeilijk… en pijnlijk. Het is nieuw voor je, en je bent er onzeker over. Maar door te blijven oefenen, bereik je uiteindelijk een punt waarop je het AUTOMATISCH goed doet.

Plotseling weet je wat je moet zeggen tegen een knappe vrouw… hoe je haar aanraakt… hoe je haar verleidt.

En als je dat punt eenmaal bereikt, zul je het nooit meer vergeten.
Maar om daar te komen moet je het harde werk doen.
Hoe vaker je fouten maakt, hoe sneller je leert wat je goed en fout doet. Hoe vaker je faalt, hoe sneller je succes hebt.

Door op vrouwen af te blijven stappen en met ze te blijven praten, train jij je brein om een succesvolle versierder te worden. Je blijft oefenen en repeteren tot je het helemaal onder de knie krijgt.

 

Ga het voor jezelf maar eens na…

[/toggle][toggle title=”Wat Hebben Alle Succesvolle Mensen, In Welk Gebied Dan Ook Met Elkaar Gemeen?” color=”Default”]

Weet je het al?

Ik zal het je verklappen

Jarenlang hard werk.

De beste professionele voetballers trappen al tegen een bal sinds de kleuterschool. De beste zangers zongen al liedjes toen ze nog in luiers rond liepen. De rijkste zakenmannen werken al tachtig uur durende werkweken sinds ze voor het eerst een kantoor binnen wandelden.
Maar wij zien niet wat er achter de schermen gebeurt. Wij zien alleen het succes en hoe makkelijk het lijkt voor hen. Wij vergeten het harde werk en de oefening dat die mensen hebben moeten doen om zo goed te worden.

En hetzelfde geldt voor succes met vrouwen.
Als jij ECHT succesvol wil zijn met vrouwen en ze met gemak tot je wil aantrekken, zul je er hard voor moeten werken. Daar is geen ontsnappen aan.

Het verschil tussen jou en iemand voor wie het makkelijk is om vrouwen te versieren is dat zij al van kinds af aan bezig te zijn om met vrouwen te praten. Er is niks speciaals aan hen… niets dat jij niet kan leren.

Op de een of andere manier zijn zij er gewoon vroeger begonnen om met vrouwen te flirten en te versieren.

Er is niets mis met jou… je hebt gewoon een achterstand.

En weet je wat het mooie is aan een achterstand?

Die achterstand kun je inhalen!

Door NU actie te ondernemen, kun jij het liefdesleven krijgen waar je van droomt.
En met de juiste hulp… kun je dit vele malen sneller doen dan als je het zelf uit zou moeten vogelen!
De juiste hulp geeft jou dat duwtje in de rug dat jij nodig hebt. De juiste hulp stuurt je in de goede richting als je even niet meer weet wat je moet zeggen of hoe je je moet gedragen.
De juiste hulp is als een vliegtuig dat je van Nederland naar Amerika vliegt. Je zult er zelf in moeten stappen, maar de hulp laat jou daar veel sneller komen dan wanneer je het zelf had moeten doen.
En door je te laten helpen door mensen die weten wat je meemaakt, kun jij de tijd die het je kost om te leren hoe je succesvol wordt met vrouwen met JAREN inkorten.
Weet jij wat de beste tennissers of voetballers zo goed maakt? Zij hebben de beste coaches!
Succesvolle mensen die presteren op hoog niveau verzamelen de beste coaches om zich heen. Want zij weten dat als zij de beste mensen inhuren om hen te helpen… dat zij dan zelf het succes bereiken dat ze willen!

Hetzelfde geldt voor succes met vrouwen.

Waar vind je die coaches?

Bij ons zit je aan het goede adres…

Wij Hebben Jarenlange Praktijkervaring Met Vrouwen En Leren Jou Alles Om Het Succes Te Krijgen Met Vrouwen Dat Je VERDIENT!

Al onze coaches zijn meesterversierders die weten wat ze moeten doen om vrouwen te versieren. Onze coaches zijn allemaal begonnen als gewone mannen die hetzelfde hebben meegemaakt als jij… en vervolgens jaren lang erop uit zijn gegaan en vrouwen hebben versierd.

Ze snappen PRECIES wat jij meemaakt en kunnen jou leren hoe jij de vrouwen versiert die jij wilt.
Al onze coaches hebben een eigen stijl, zodat er altijd iemand tussen zit die exact bij jouw persoonlijkheid past. En tijdens dit jaarprogramma kom jij met alle coaches in aanraking, zodat jij precies leert wat je leren wil.

Onze coaches hebben niet zomaar een boekje gelezen en zijn toen les gaan geven – ze hebben de jarenlange praktijkervaring die nodig is om vrouwen ECHT te begrijpen. Alle coaches hebben zelf jarenlang het harde werk gedaan om te leren wat iemand nou aantrekkelijk maakt voor vrouwen.
Ze hebben stuk voor stuk met veel vrouwen geslapen en daardoor geleerd wat ze nu kunnen. Onze coaches zijn geen jonge honden meer, maar mannen met ervaring, en ze hebben de rust en de kalmte om het aan JOU over te brengen.

Wij doen dit al een tijdje…

Wij coachen al sinds 2005 mannen om beter te worden met vrouwen, en hebben dus de nodige ervaring op gedaan om onze workshop zo goed mogelijk te maken.

Alle grote media zijn bij ons komen kijken hoe wij doen wat we doen, onder andere RTL, FHM, 3FM, AT5, Avant Garde, Panorama, de Nieuwe Revu, en nog vele anderen.

Wij hebben de ervaring die nodig is om jou te leren hoe MAKKELIJK het kan zijn om een vrouw te ontmoeten, te verleiden en mee naar bed te nemen

[/toggle][toggle title=”Het Jaarprogramma Vrouwen Versieren Dat Jouw Liefdesleven Voorgoed Verandert” color=”Default”]

Wij hebben alles wat we geleerd hebben in onze jarenlange ervaring in het versieren met vrouwen samengestopt in één programma dat jou stap-voor-stap leert hoe je in welke situatie dan ook vrouwen kan versieren en het succes kan krijgen dat je wil…

In dit 12-maanden durende programma vrouwen versieren kun je 12 workshops bij ons volgen wanneer jou het uitkomt. Leer alles wat je wil leren om vrouwen te ontmoeten, te versieren, en jezelf te veranderen in een aantrekkelijke man voor wie vrouwen versieren makkelijk is.

Tijdens dit jaarprogramma vrouwen versieren leer je de theorie en kennis over vrouwen, versieren en seks dat weinig mannen doorhebben, en zorgen wij ervoor dat je het ook daadwerkelijk DOET en actie onderneemt.
Het programma is dusdanig opgezet om jou aan te leren om initiatief op te brengen en actie te ondernemen – wat precies de eigenschappen zijn die je moet ontwikkelen om succesvol te zijn met vrouwen.

[/toggle][toggle title=”Op maat gemaakt” color=”Default”]

We stellen samen met jou een persoonlijk programma op dat uniek is, en speciaal voor JOU op maat gemaakt is. We beginnen door diep naar jouw onderliggende problemen met vrouwen te kijken, en bouwen het daarna langzaam op – zodat jij de maximale groei krijgt in dit jaar.

Jij kunt zelf precies kiezen welke onderdelen jij wanneer wil volgen om te zorgen dat jij precies leert wat jij nodig hebt om jouw liefdesleven naar het volgende niveau te brengen.

Samen met jou gaan we zitten en identificeren we de probleempunten die jij hebt om vrouwen te versieren. We ontdekken exact wat je goed doet, en wat je beter kunt doen, en aan de hand daarvan stellen we een persoonlijk programma op dat jou zo snel mogelijk en zo effectief mogelijk het liefdesleven bereikt waar je van droomt.

[/toggle][toggle title=”Kies Zelf” color=”Default”]

Tijdens dit programma ligt de keuze bij JOU.

Kies zelf wanneer je een workshop volgt. Kies zelf welke workshop je volgt. En kies zelf van welke coach je hem volgt.

Jij leert precies wat jij wil leren met dit persoonlijke jaarprogramma vrouwen versieren

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

[/toggle][toggle title=”Herhaling” color=”Default”]

Dit programma richt zich op herhaling, oefening en actie.

We gaan net zo lang in op je probleempunten tot ze voorgoed overwonnen zijn.

Elke maand leer je de nieuwe kennis die je nodig hebt om je vaardigheden met vrouwen naar het volgende niveau te brengen, en voer je het uit in de praktijk. Daarna krijg je een paar weken om het te verwerken, en dan pak je het weer op waar je gebleven bent

Elke keer benader je hetzelfde probleem weer vanuit net een andere invalshoek. Na genoeg oefening merk je dat wat vroeger een onoverkoombaar probleem leek, nu verleden tijd is

[/toggle][toggle title=”Leer van wie jij wilt” color=”Default”]

In een periode van één jaar krijg jij persoonlijke begeleiding en onbeperkte toegang tot onze coaches. Alle problemen die je tegenkomt kun je bij hen kwijt, en zij staan altijd klaar om je advies te bieden – op workshops, via mail of via Skype.

Gedurende dit jaarprogramma kom jij met alle coaches in aanraking, zodat jij vanuit zoveel mogelijk verschillende invalshoeken leert hoe je vrouwen moet versieren. Dit zorgt ervoor dat jij op elke situatie voorbereid bent, en weet hoe je met elk type vrouw moet omgaan.

De coaches zijn altijd daar om jou dat duwtje in de rug te geven wanneer je het nodig hebt… om jou over je angsten heen te pushen wanneer je bijna opgeeft.

Met dit programma is falen voor jou geen optie.

Dit is het duwtje in de rug dat jij nodig hebt.

Leer wat je wil, wanneer je dat wil en van wie je dat wil – en maak je dromen werkelijkheid.

Tegen de tijd dat het jaarprogramma erop zit, wordt jij ’s ochtends wakker met een zelfvertrouwen en energie dat door je aders stroomt zoals je nog nooit hebt meegemaakt – en is het enige probleem dat je nog hebt dat je niet weet welke van de vrouwen die je in de afgelopen maand hebt ontmoet je vandaag moet bellen.

[/toggle][toggle title=”In ons jaarprogramma vrouwen versieren leer jij:” color=”Default”]
 • Een oefening die je altijd en overal kan doen om jouw negatieve gedachten en zorgen om te zetten in positieve gedachten die jou juist KRACHT geven.
 • Voor eens en altijd jouw angst voor afwijzingen te overkomen – zodat je niet langer bang bent om met vrouwen te praten… maar er juist van GENIET.
 • Hoe jij beter wordt in elke sociale situatie – met vrouwen maar ook met vrienden, op je werk, en met familie.
 • Wat jij stap-voor-stap moet doen om waar dan ook en wanneer dan ook vrouwen te versieren.
  Om voorgoed jouw negatieve zelfbeeld te VERNIETIGEN en een sterk zelfvertrouwen te creëren in elke situatie.
 • Hoe jij elke vrouw het gevoel geeft dat jij de beste minnaar bent die zij ooit gehad heeft – en haar laat genieten zoals ze nog nooit genoten heeft.
 • De “Waarheid” over vrouwen en seks die de maatschappij verborgen houdt.
 • Waar je aan moet denken als je op een vrouw afstapt zodat jij je nooit meer onzeker voelt en overkomt als een man die zelfvertrouwen, kracht en mannelijkheid uitstraalt die vrouwen niet kunnen weerstaan
 • Wat nou het verschil is tussen vrouwen overdag en ’s nachts versieren (en hoe je het in beide situaties doet)
 • Hoe je een leuk gesprek GEMAKKELIJK over laat gaan in een hevige zoensessie en haar uiteindelijk mee naar bed neemt
 • Hoe je op elk moment van de dag en overal ter wereld leuke vrouwen kan ontmoeten via het internet zonder echte concurrentie– en zo snel mogelijk met ze af kan spreken en ze versieren
 • Wat je stap-voor-stap moet doen om waar dan ook en wanneer dan ook mooie vrouwen kan versieren
 • Hoe je een vrouw versiert op een natuurlijjke en leuke manier… zonder dat zij doorheeft dat je haar aan het versieren bent
 • Wat je moet doen om niet als aardige jongen gezien te worden, maar als onweerstaanbare man waartoe zij een wilde aantrekkingskracht voelt waar ze niet aan kan ontsnappen
 • Hoe je je moet kleden om je te onderscheiden van andere mannen door een paar kleine dingen aan je uiterlijk te veranderen zodat vrouwen een excuus hebben om met jou te praten als ze zich tot je aangetrokken voelen
 • Wat jij tegen een vrouw moet zeggen om seks met haar te hebben en ervoor te zorgen dat zij zich geen slet voelt maar zich helemaal aan je over kan geven en de volgende ochtend BLIJ is dat ze met jou naar bed is geweest!

 

…en nog veel meer!

Als jij een man bent die:

 • Van vrouwen houdt en meer vrouwelijke energie in zijn leven wil
 • Vastberaden is om zichzelf te ontwikkelen en het succes met vrouwen te krijgen dat je wil.
 • In jezelf wil investeren om te groeien en jouw doelen werkelijkheid te maken
 • Graag op maat gemaakte begeleiding wil die diep op jouw persoonlijke probleempunten in gaat en je stap-voor-stap kan helpen ze te overwinnen
 • Bereid is om actie te ondernemen en niet alleen wil praten… maar ook daadwerkelijk wil DOEN.

… dan is ons programma EXACT wat jij nodig hebt!

Dit programma is niet voor mannen die niet aan zichzelf willen werken. Dit is niet voor mannen die een snelle oplossing zoeken voor hun problemen, en hopen een trucje te leren in een boek dat al hun problemen oplost. Dit is niet voor mannen die zich anders willen voordoen dan ze zijn. Als jij op zoek bent naar een oplossing voor al je problemen, maar niet bereid bent om aan jezelf te werken en ook echt actie te ondernemen, dan is dit niets voor jou. Stop met lezen, en ga verder met je leven.

Maar als jij een man bent die eindelijk voorgoed zijn liefdesleven wil veranderen, en hier ook echt wat voor wil DOEN, dan is dit de oplossing voor jou.

[/toggle][toggle title=” Wat Dit Jaarprogramma Vrouwen Versieren Anders Maakt Dan Alle Andere Programma’s Die Er Zijn” color=”Default”]

Ons programma vrouwen versieren is anders dan alle andere programma’s die er zijn om de volgende redenen:

 • Wij zijn het eerste datingbedrijf in Nederland dat praktijkles geeft.
 • Wij geven al workshops vrouwen versieren en verleiden sinds 2005 en hebben HONDERDEN studenten gehad waardoor wij EXACT weten hoe wij jou zo snel en effectief mogelijk kunnen leren hoe jij beter wordt met vrouwen
 • Ons jaarprogramma vrouwen versieren richt zich op actie, feedback en herhaling. Bij ons praat je niet alleen over wat je zou moeten doen… bij ons DOE je het ook echt!
 • Een jaarprogramma vrouwen versieren bij ons is op maat gemaakt en persoonlijk. Het is specifiek voor jou opgezet en richt zich op de probleempunten die voor jou van belang zijn.
 • Wij waren de eersten in Nederland die coachten op het gebied van daten. Toen wij media-aandacht kregen kwamen alle goede versierders uit Nederland op ons af om te vragen of zij ook les mochten gegeven. Daaruit hebben wij de allerbesten gekozen die nu voor jou ter beschikking staan.
 • Ons breed aanbod aan coaches van verschillende leeftijden met ieder hun eigen specialiteiten zodat er altijd iemand tussen zit die precies past bij jouw persoonlijkheid. En tijdens dit jaarprogramma kun jij zelf kiezen wanneer jij van welke datingcoach wat wil leren.
 • Al onze datingcoaches hebben jarenlange ervaring en zijn stuk voor stuk meesterversierders – en hebben de rust en de kalmte ontwikkeld om onze kennis aan jou over te brengen
 • Wij snappen PRECIES wat er door jou heen gaat op het moment dat je een mooie vrouw tegenkomt… omdat wij hetzelfde hebben meegemaakt
 • Onze datingcoaches hebben hun ervaring opgedaan in de praktijk, en weten exact hoe het eraan toegaat, op straat, in de kroeg en in de club – zodat jij te leren krijgt wat nou ECHT werkt in de realiteit
[/toggle][toggle title=”Hoe Jouw Jaarprogramma Vrouwen Versieren Eruit Ziet” color=”Default”]

Jouw jaarprogramma vrouwen versieren is uniek en wordt voor jou persoonlijk samengesteld. Samen kijken wij eens goed waar jouw huidige probleempunten bij vrouwen liggen, en daarna kijken we hoe we nu samen die uitdagingen het beste aanpakken.

Jij kiest zelf uit ons breed aanbod van workshops wat jij wanneer wil leren, zodat jij altijd de vaardigheden leert die jij op dat moment nodig hebt.

Wil jij leren hoe je op straat vrouwen aanspreekt en versiert? Dat kan. Wil jij leren hoe jij in de kroeg en in clubs een vrouw verleidt? Geen probleem! Wil jij dat we je helpen met hoe jij je voelt, wat jij je inbeeldt of met wat voor niet nuttige gedachten jij rondloopt, dan kunnen wij en gaan wij je ook helpen. Wil je leren hoe jij een vrouw optimaal kan laten genieten in bed? Wil je weten hoe jij een date met succes kan afsluiten? Wil je weten hoe je haar en jou echte intimiteit kunt laten ervaren. Wil je een betere eerste indruk maken…of nog veel meer? Jouw jaarprogramma is persoonlijk en maatgemaakt, dus kies maar.

Kies wat jij wilt, en wanneer jij het wilt – dat is de essentie van jouw jaarprogramma.
Naarmate het jaar vordert kun je nieuwe workshops uitproberen om jouw vaardigheden uit te breiden of oude workshops herhalen om er nog meer van te leren.

Stel zelf jouw persoonlijke en onvergetelijke jaarprogramma samen door uit de volgende onderdelen te kiezen. In één jaar tijd kun je kiezen uit maar liefst 12 workshops, zodat jij zelf bepaalt wat jij leert!

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

[/toggle][toggle title=”Cursus Vrouwen Versieren” color=”Default”]

Leer overal en altijd vrouwen te versieren 

 • De kern van jouw jaarprogramma bestaat uit de cursus Vrouwen Versieren – de complete workshop die jou stap-voor-stap leert (en laat zien!) hoe jij in elke situatie en waar dan ook op vrouwen af kan stappen en ze kan versieren..
 • Deze cursus is de meest volledige en actiegerichte workshop die jou helpt om de vrouwen aan te trekken die je wil in heel Nederland. Deze  workshop die tot 16 uur kan duren leert jou van begin tot eind hoe je waar dan ook en wanneer dan ook vrouwen ontmoet, ze versiert, en ze verleidt.
 • Jouw workshop begint met de theorie die jij nodig hebt om vrouwen te begrijpen en ze te versieren – wij leggen jou uit hoe vrouwen denken, wat ze leuk vinden in een man en hoe je ze moet versieren. Vervolgens oefen jij wat je juist geleerd hebt met je medestudenten, zodat je goed voorbereid van start gaat.
 • Daarna zie je voor jouw neus hoe de DatingDoctors overdag op straat vrouwen aanspreken en ze versieren. Na zo vaak gezien te hebben hoe het moet als jij wilt, is het jouw beurt om op vrouwen af te stappen. De coaches begeleiden je bij elke stap en geven je feedback op alles wat je doet – zodat jij zoveel mogelijk leert!
 • ’s Avonds krijg je eerst een gedetailleerde uitleg hoe je vrouwen moet versieren in een club of kroeg, en daarna voer je het zelf uit in een leuke club in Rotterdam. De coaches doen alles voor, en geven je feedback – ze staan tot diep in de nacht tot jou beschikking.
 • Stel alle vragen die je hebt, over alles aan het uitgebreide panel aan coaches dat tijdens deze dagen tot je beschikking staat!
 • In deze ene dag spreek jij meer vrouwen aan dan in het hele afgelopen jaar – en je zult merken dat je het nog leuk om te doen vindt ook!
 • Deze workshop volg jij tot 4x in jouw jaarprogramma, waarbij je elke keer dieper op de materie ingaat. Door deze workshop enkele keren te herhalen kun jij telkens nieuwe probleempunten tackelen die jouw groei met vrouwen op dat moment beperken. De kracht van repetitie zorgt ervoor dat je na afloop van het jaarprogramma zo ervaren bent, dat je elke situatie met vrouwen aankan.
 • Elke keer kun jij weer een andere coach uitkiezen met zijn eigen stijl, zodat jij vanuit alle verschillende hoeken ziet hoe jij vrouwen kan versieren, en uiteindelijk een stijl ontwikkelt die bij jou past!
[/toggle][toggle title=”Inner Game” color=”Default”]

 Ontdek jouw innerlijke kracht 

 • Succes met vrouwen begint bij jezelf. Ontdek jouw innerlijke kracht door diep te kijken naar waar jouw problemen met vrouwen vandaan komen – wat is jouw geschiedenis met vrouwen, en waar gaat het elke keer mis?
 • Jouw jaarprogramma begint door eens goed te kijken naar waar jouw probleempunten met vrouwen liggen. Wat zijn je doelen, wat wil je bereiken om het liefdesleven te leiden waar je van droomt – en wat zijn de probleempunten die je daarvan weerhouden?
 • Bespreek 1-op-1 met onze expert op het gebied van inner game wat er door jou heen gaat als je een aantrekkelijke vrouw tegenkomt. Welke gevoelens en sensaties gaan er door je lichaam heen – en hoe kan jij hier de baas over zijn?
 • Als jij niet de baas bent over jouw emoties en gedachten, zijn zij de baas over jou. Ontdek in deze workshop hoe jij de negatieve gedachten, piekeren en angsten in je hoofd stopt, en vervangt door positieve gedachten en emoties – zodat de dingen waar jij vroeger bang van was, je nu zelfs laten lachen!
 • Leer waarom “afwijzingsangst” en onzekerheden over vrouwen ongegrond zijn, en ontdek de mindset die jou helpt om alle fouten die je maakt met vrouwen als een succes te zien!
 •  Als jij niet van jezelf houdt, kun je ook niet van vrouwen houden.  Leer waarom kwaad zijn op jezelf en perfectionisme jouw succes met vrouwen kan ondermijnen, en hoe jij jezelf accepteert en vrede hebt met jezelf.
 • Maak het diepe zelfvertrouwen dat jij in jezelf verborgen hebt wakker zodat jij ervan GENIET om op vrouwen af te stappen en met ze te praten.
 • Ontdek de oefeningen die jij altijd kunt doen om negatieve gedachten om te toveren in positieve gedachten.
 • Leer waarom je nooit kan “falen” bij vrouwen – en waarom “falen” juist goed is!
 • Ga naar huis met een diep gevoel van zelfvertrouwen, een kristalheldere visie van wat je wil bereiken met vrouwen en oefeningen die jou helpen al je negatieve gedachten en emoties om te buigen in positieve gedachten die je vrolijk en sterker maken.
[/toggle][toggle title=”Internet Dating” color=”Default”]

Van Datingsite Tot Slaapkamer 

 • Ondervind voor jezelf waarom het internet één van de makkelijkste en leukste manieren is om aantrekkelijke vrijgezelle vrouwen uit heel Nederland te leren kennen (en te versieren)
 • We beginnen deze workshop door een professionele fotograaf  professionele foto’s van jou te laten nemen. Samen kijken we welke foto jou het beste naar voren laat komen, en deze zetten we online zodat jij direct een verpletterende eerste indruk maakt.
 • Onder 1-op-1 begeleiding van AlphaDoc maak je een profiel aan op de meest populaire internetdating websites in Nederland dat jou van je meest aantrekkelijke kant laat zien, zodat elke vrouw direct ziet wat er leuk aan je is ( en jij je onderscheidt van alle andere mannen.)
 • Leer stap-voor-stap wat de meeste mannen fout doen bij online daten – en hoe jij die fouten kan ontwijken. Onderscheid jezelf van de massa door niet te doen wat al die andere mannen te doen, maar door te doen wat WERKT.
 • Alphadoc leert jou hoe je direct met aantrekkelijke vrouwen in contact komt, en ze een bericht stuurt dat zo leuk is dat ze er direct op reageren.
 • Leer wat je moet emailen en hoe je een telefoongesprek met haar om zo snel mogelijk een afspraak met haar te maken en haar in het echt te ontmoeten.
 • We bespreken in detail hoe je je moet gedragen op een date met een leuke vrouw – hoe je een leuk gesprek voert met haar, haar op haar gemak laat voelen en een diepe band met haar creëert in een korte tijd.
 • …En leer hoe je het af moet maken – hoe jij haar het hof maakt terwijl jij de touwtjes in handen houdt. We bespreken stap-voor-stap wat je moet doen om haar op te winden, spanning met haar op te bouwen en te escaleren. Ontdek voor jezelf dat vrouwen de eerste avond WEL seks willen… ook al zouden ze dat nooit toegeven.
[/toggle][toggle title=”Clubgame” color=”Default”]

Ontmoet vrouwen in kroegen & clubs  

 • Ga een avond op stap in het type kroeg of clubs dat JIJ leuk vindt en leer hoe je daar vrouwen versiert onder 1-op-1 begeleiding van een datingcoach die bij jou past.
 • Kom voorgoed over je angsten heen om vrouwen aan te spreken door het te oefenen in de kroegen en clubs waar jij je thuis voelt.
 • Leer wat je kunt doen om aantrekkingskracht op te bouwen gedurende de hele avond zodat alle vrouwen in de club willen dat jij hen aandacht geeft.
 • Ontdek hoe jij oogcontact en stemgebruik gebruikt om je te onderscheiden van andere mannen, en op te vallen in een drukke, rumoerige omgeving.
 • Leer hoe je moet luisteren naar een vrouw zodat je een gesprek oneindig door kan laten gaan.
 • Aan het einde van de avond weet jij hoe je tijdens het uitgaan lichamelijk contact opbouwt met een vrouw en het stap-voor-stap opbouwt totdat ze staat te wachten tot jij haar zoent.
 • Ga eventueel naar een speciale thema-avond: een singlesavond waar alleen maar vrijgezelle vrouwen zijn zodat je zeker weet dat ze op zoek zijn naar een man.
[/toggle][toggle title=”Makeover” color=”Default”]

Breng jouw aantrekkelijke kant naar boven 

 • Tijdens deze 1-op-1 workshop met SmoothDoc kom je erachter wat kleren met je kunnen doen – en ontdek je een kledingstijl die bij jou past. Ook jij kan knap en fysiek aantrekkelijk zijn!
 • Alle aandacht die je krijgt van vrouwen is goed – en een van de makkelijkste manieren om haar blik te vangen (en haar op JOU af te laten stappen) is door een kledingstijl te vinden die jou van je beste kant laat zien .
 • Ontdek wat het ideale figuur is voor een man dat vrouwen aantrekkelijk vinden, en hoe jij dat figuur met behulp van de juiste kleding en lichaamshouding naar voren kan laten komen.
 • Sla twee vliegen in één klap door te zien hoe makkelijk het is om leuke vrouwen te ontmoeten als je aan het shoppen bent. Vrouwen shoppen niet voor niets – als je toch in een kledingwinkel bent, dan kan je net zo goed met ze praten!
[/toggle][toggle title=”Speeddaten” color=”Default”]

Ontdek hoe leuk het is om met vrouwen te praten 

 • Ben jij bang om afgewezen te worden, een gesprek te voeren, of te “falen” met vrouwen? Speeddaten is dan een makkelijke manier om te ontdekken hoe leuk (en makkelijk!) het is om met vrouwen te praten.
 • Heb een avond lang plezier door met 25 single vrouwen te praten achter elkaar. Ieder gesprek duurt 3 minuten, waarin jij leert hoe leuk en makkelijk het is om met vrouwen te praten.
 • Dit is een ideale gelegenheid om in rap tempo en ongedwongen te leren hoe je een gesprekje voert met vrouwen, jezelf verkoopt en je lichaamstaal gebruikt om een band op te bouwen..
 • Voor de avond begint krijg jij van jouw coach uitleg hoe jij je kan onderscheiden van al die andere mannen en een indruk achter laat bij de vrouwen die jij leuk vindt.
 • Na afloop is het ijs gebroken en ben je zo warm dat je niet kan wachten om met meer vrouwen te praten.… en meer.
  Dit alles in één jaar dat jouw leven voorgoed zal veranderen.
  Tijdens dit jaar kun jij 12 workshops naar keuze volgen – dat is meer dan 100 uur aan persoonlijke coaching!Jij bent zelf de baas over jouw jaarprogramma.
  Volg wat jij wil, en wanneer jij het wil. Kies zelf uit wat je wil leren, en van wie je het wil leren.
[/toggle][toggle title=”Vergelijk Deze Alles-In-Een Oplossing Met…” color=”Default”]

Als jij succesvol wilt zijn met vrouwen heb je opties.

Lees Boeken Over Vrouwen Versieren / kijk DVD’s over vrouwen versieren. Prijs: €50-€500. Je kunt diep in de kennis van anderen duiken door boeken te lezen en DVD-programma’s te kijken. Hier leer je zeker iets van – maar je hebt geen kans om vragen te stellen, en op jouw specifieke problemen in te gaan. Daarnaast heb je alleen maar theorie geleerd, en weet je niet hoe je het in de praktijk moet toepassen.

Volg Seminars. Prijs: €100 – €1000. Je kunt ook seminars volgen en naar bijeenkomsten gaan waar instructeurs je uitleggen hoe je met vrouwen moet omgaan. Ze kunnen je een hoop theorie geven die goed lijkt te kloppen – maar als je het niet in actie zit, weet je niet of het ook echt werkt. Daarnaast is de theorie niet zo moeilijk te vinden… wat belangrijk is, is dat je het ook daadwerkelijk uitvoert in de praktijk en feedback krijgt.

Een Éénmalige Workshop Vrouwen Versieren. Prijs €500 – €3500. Een andere optie is om een eenmalige workshop te volgen waarbij datingcoaches je in de praktijk laten zien hoe je vrouwen moet versieren, en jou feedback geven op hoe jij het zelf doet. Dit werkt goed – onze workshops zijn ook zeer succesvol. Maar het nadeel hieraan is dat je het maar één keer doet – en je daarna makkelijk alles vergeet, of de motivatie kwijt raakt die je nodig hebt om te blijven oefenen.

Het zelf doen. Natuurlijk kun je het ook allemaal zelf leren. Je kunt zelf op pad gaan… dag-in, dag-uit vrouwen aanspreken en zelf erachter komen wat werkt en wat niet werkt.
Ik weet dat dit werkt, want dit heb ik zelf ook gedaan…

Maar om er zelf achter te komt wat werkt en wat niet werkt kan vele JAREN duren voordat je eindelijk succes hebt. Met de juiste begeleiding kost het je slechts een fractie van de tijd.

Natuurlijk is er nog een laatste optie: niets doen. Maar dat is de duurste en slechtste van ze allemaal. Je weet dat als je nu niks doet, dat je waarschijnlijk nooit actie zult ondernemen – en de rest van je leven dezelfde problemen en pijn met vrouwen zult hebben als nu. Ja, je bespaart wat geld – maar weegt dat op tegen het leven vol geluk en plezier dat je hierdoor misloopt?

Is dat wat je wil… een leven zonder vrouwen?

Dat lijkt me niet…

Er is een andere mogelijkheid.

Dit jaarprogramma bij de DatingDoctors is anders dan al die andere opties.

Voor een periode van 12 maanden lang mag jij elke maand één workshop naar keuze volgen, en staan al onze coaches volledig tot jouw beschikking. Je hebt meer dan 100 uur aan persoonlijke, op maat gemaakte coaching die jouw leven zal veranderen.

Hoeveel is het jou waard om nooit meer een leven zonder vrouwen te hoeven leven – maar vanaf nu elke dag kunt kiezen of jij een leuke vrouw wilt ontmoeten of niet. Hoeveel is het jou waard om voor de rest van jouw leven een leven met keuze aan vrouwen te leven, in plaats van een leven met gebrek aan vrouwen?

Als je twaalf losse workshops zou volgen bij een datingbedrijf ben je al snel €6000 tot €12000 kwijt. Individuele workshops kosten je al snel €500 of meer.

Grijp nu jouw kans om het liefdesleven te krijgen waar je altijd al van droomt.
Voor slechts €300 per maand doe jij mee aan onze workshop… en word jij een heel jaar lang intensief gecoached door de DatingDoctors, om voorgoed alle problemen die jij hebt met vrouwen uit de wereld te helpen.

Wat jij in dit jaarprogramma leert bespaart jou JAREN tijd waarin je dit zelf zou moeten leren.
Ons jaarprogramma is beter dan al die andere opties. Het is uitgeprobeerd, betaalbaar, en bewezen dat het werkt. En als het niet werkt? In tegenstelling tot al die andere opties, krijg je een volledige, 100% geld-terug-garantie

.

[/toggle][toggle title=”100 % Geld Terug Garantie” color=”Default”]

Ik ben er zo van overtuigd dat dit jaarprogramma jouw leven verandert, dat ik je een garantie bied die zo goed is dat hij verboden zou moeten worden.

Volg de eerste workshop, en als deze je om welke reden dan ook niet bevalt, kun je binnen 21 dagen 100% van je geld terug vragen, zonder problemen.

Dat lees je goed – als je nog nooit een DatingDoctors workshop hebt gevolgd, kun je één volledige workshop volgen, en als jij er niet van overtuigd bent dat onze workshop beter is dan jij verwacht had, dan krijg jij 100% van het geld wat je betaald hebt terug. Geen problemen, geen vragen!

Wij willen jou het liefdesleven geven dat je verdient, en zelf laten proeven dat dit mogelijk is. Ik wil dat jij zelf uitprobeert of onze workshop je bevalt – geheel zonder risico.

Kom naar onze workshop, leer theorie van onze coaches, ga met ze mee op straat en zie met ogen eigen hoe je vrouwen moet versieren – en leer het daarna zelf te doen, met directe feedback van de coaches. Als jij om wat voor reden dan ook binnen 21 dagen na de eerste workshop nog denkt dat dit jaarprogramma je geld niet dubbel en dwars waard is, dan krijg jij 100% van al het geld dat je betaald hebt terug.
Probeer daarom nu het jaarprogramma uit zonder risico, met behulp van deze ijzersterke garantie!

Als het werkt, zal je leven compleet veranderen. Als het niet werkt, verlies je niets en krijg je al je geld terug. Deze 100% geld-terug garantie geldt voor 21 dagen na de eerste workshop om voor jou alle twijfel weg te halen om dit jaarprogramma uit te proberen.

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

[/toggle][toggle title=”GRATIS Bonus Ter Waarde van €340,” color=”Default”]

Maar dat is niet alles. Alsof dit allemaal nog niet genoeg is krijg jij er GRATIS de volgende bonussen bij:

 

Het Vrouwen Versieren Boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen”

In dit simpele en praktijkgerichte boek wordt stap voor stap uitgelegd hoe jij overal en altijd vrouwen kunt versieren.

Je leert hierin hoe vrouwen denken, tot wat voor mannen ze zich aangetrokken voelen en wat je wel en niet moet doen als je een vrouw tegenkomt.

Leer hoe jij je voorbereid voordat je ook maar een vrouw aanspreekt, hoe je overal vrouwen ontmoet, wat je moet zeggen en hoe je met haar af moet spreken. Ontdek hoe jij je angsten overwint en het zelfvertrouwen krijgt om onweerstaanbaar te worden voor elke vrouw. En natuurlijk vertellen we je hoe je het afmaakt – een vrouw zoent en uiteindelijk seks met haar hebt.

“Ik wilde dat ik dit boek tien jaar eerder gelezen had…” Paul, Enschede
Dit makkelijk weg te lezen boek brengt je stapsgewijs door het hele verleidingsproces heen. Alsof dat nog niet genoeg was, staat hierin een 30-dagen stappenplan dat jou stapsgewijs van loser in verleider verandert.

GRATIS!

 

Ontdek de “Internet Dating Geheimen” om je leven te veranderen

Wist je dat je niet eens de deur uit hoeft om vrouwen te versieren? Het internet maakt het mogelijk om van achter je computer aantrekkelijke vrouwen te ontmoeten.

En met mijn “Internet Dating Geheimen” ontdek jezelf hoe makkelijk het is om een vrouw te krijgen… van datingsite tot in je slaapkamer.
Vrouwen zijn verslaafd aan romantiek, en als ze het buiten de deur niet vinden, dan zoeken ze het online.

In dit boek leer jezelf hoe makkelijk het is om online vrouwen te versieren… omdat alle andere mannen allemaal dezelfde FOUTE strategieën gebruiken.
Alle andere mannen doen exact hetzelfde… en vrouwen worden er gek van (en niet op de goede manier)

Met een paar simpele technieken weet om je van al deze andere mannen te onderscheiden- en gaat er een wereld voor je open.

Geloof me… dit is mijn favoriete manier om vrouwen te versieren, en over de afgelopen 5 jaar (en meer dan 3400 e-mails die ik van vrouwen heb ontvangen) heb ik dit geperfectioneerd. En ik kan je vertellen… het is makkelijker dan je denkt

Dit boek legt je stap-voor-stap uit hoe je waar dan ook en wanneer het jou uitkomt achter de computer gaat zitten, en direct met leuke vrouwen uit heel Nederland flirt.

Klaar om een nieuwe wereld te ontdekken?

GRATIS!

 

Gratis Toegang Tot Al Onze Conferenties

Wil jij met eigen oren horen hoe de beste versierders uit de hele wereld vrouwen versieren? Dat kan!
Wij zijn het eerste bedrijf in Nederland dat datingadvies aan mannen geeft en hebben in de afgelopen jaren een groot internationaal netwerk opgebouwd.

Enkele keren per jaar nodigen wij de beste meesterversierders uit van over de hele wereld om naar Nederland te komen en hun geheimen met ons te delen. Dit zijn de meest ervaren mannen die er zijn – de top van de top… en ze staan tot jouw beschikking.
In deze intieme conferenties leggen zij uit hoe zij vrouwen ontmoeten en ze versieren.

Als deelnemer van het jaartraject krijg jij GRATIS toegang tot alle conferenties die we geven. Ontmoet de beste versierders van over de hele wereld, luister naar hun verhalen, leer hun geheimen en strategieen, en stel ze alle vragen die je hebt.

Alle problemen die jij hebt, hebben zij al eens meegemaakt, en ze kunnen je exact vertellen hoe jij deze problemen oplost.
Deze exclusieve toegang kost normaal HONDERDEN euro’s, maar krijg jij GRATIS als deelnemer van het jaarprogramma. Wat je van deze mannen kan leren zijn technieken en mindsets waar “normale jongens” in hun stoutste dromen nog nooit van gehoord hebben.

De beste manier om te leren is door je te omgeven met mensen die verder zijn dan jij. Leer van de meesters zelf.

GRATIS!

 

Maar er is nog meer!

Wil jij geld besparen, en nog een extra gratis bonus krijgen?
Dat kan!

Als jij het jaarprogramma in één termijn vooraf betaalt, dan krijg jij één maand gratis!
Dat klopt – betaal in 1x en bespaar €300!
In plaats van €3.600,-, betaal jij slechts €3300!

En als je het hele bedrag in 1x vooraf betaalt, krijg je daarnaast de volgende bonus er GRATIS bij.

Live-Registratie Van De Real Man Conference 2008

Als jij in één keer betaalt, krijg jij de Live-Registratie van de Real Man Conference 2008.

De Real Man Conference is de grootste conferentie op het gebied van succes met vrouwen en daten dat in Nederland gehouden wordt.
In 2008 kwamen de beste versierders uit de hele wereld bijeen om aan een internationaal publiek hun geheimen te vertellen.

Grote namen als Zan Perrion, Johnny Soporno, Orlando Owen, Grant Wellington, Sean Messenger en natuurlijk onze eigen SmoothDoc vertelden aan leergierige studenten hun geheimen om vrouwen te versieren.

Deze bijeenkomst is opgenomen in HD-kwaliteit op deze 4-DVD-set, met meer dan 11 uur videomateriaal. Alles is geheel ondertiteld, en is een ideale aanvulling op jouw pad naar succes met vrouwen.

 

Niemand anders maakt het uit of jij succesvol bent met vrouwen.
Niemand anders zal ooit op jou af stappen en dat deel van je leven voor je oplossen.
Niemand… behalve jijzelf.

Ik kan jou slechts helpen om het sneller te doen dan je ooit voor mogelijk had gehouden.
Je zult het zelf moeten doen… en daarvoor moet je actie ondernemen.

Laat ik eerlijk zijn… als je het nu niet doet… zul je het waarschijnlijk nooit doen. En zal je de rest van je leven afvragen wat er had kunnen gebeuren als je toch maar die stap gezet had.
Je staat het punt om jouw liefdesleven voor goed te veranderen en eindelijk de vrouwen aan te trekken waar je je hele leven al van droomt.

Over een jaar ben je een jaar ouder dan je nu bent. Hoe ziet jouw leven eruit over een jaar?
Kies jij ervoor om niets te doen, deze pagina te verlaten, en verder te gaan waar je mee bezig was, zodat je langzaam vergeet wat je eigenlijk wil bereiken… en dat je over een jaar wakker wordt, alleen, in een leven zonder vrouwen, in exact dezelfde situatie waar je nu in zit? Kies jij ervoor om de rest van je leven aan je voorbij te laten vliegen en je af te vragen of je ooit nog een leuke vrouw gaat ontmoeten die echt om je geeft?

Of kies jij ervoor om de actie te ondernemen die nodig is om voorgoed een einde hieraan te maken en jezelf te veranderen in een aantrekkelijke man – om ervoor te zorgen dat je over een jaar van nu meer vrouwen in je leven hebt dan je ooit voor mogelijk had gehouden – en niet langer bang bent om met vrouwen te praten… maar er echt van geniet? Check eens onderstaand verhaal van Bart. Ik zeg je eerlijk, in het begin verstonden wij hem niet eens. Wat onverstaanbaar gemompel kwam eruit. En nu….nou check zelf maar. Je kunt Bart in ieder geval al verstaan, dat beloof ik je.

De keuze is aan jou.

Ik wil je graag helpen… maar voordat ik je kan helpen zal jij de eerste stap moeten zetten.
Als jij je leven met vrouwen voorgoed wilt veranderen, klik dan nu hieronder op de bestelknop en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op

Met gepaste trots mogen we melden dat Dating Doctors V.O.F. als enige bedrijf in de wereld van vrouwen verleiden en versieren het Thuiswinkel Waarborg heeft toegekend gekregen!

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

Groeten,
AlphaDoc & Smoothdoc

P.S.: Als jij voorgoed je liefdesleven onder controle wil krijgen, en over een jaar een leven vol vrouwen wil hebben in plaats van een leven zonder vrouwen – dan moet je nu actie ondernemen!

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, en zitten met regelmaat vol. Stel dus nu jouw plaats zeker door contact met ons op te nemen – en onthoud dat je altijd 100% van je geld terug kan krijgen als je eerste workshop niet bevalt.

Wij willen dat jij over een jaar meer dan tevreden naar huis gaat en het succes met vrouwen krijgt dat je VERDIENT!

KLIK HIER EN VERANDER NU JOUW LOTSBESTEMMING 

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” size=”large” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma//” text=”Bestel nu” color_override=””]

[/toggle][/toggles][divider line_type=”No Line” custom_height=”60″]
[divider line_type=”No Line” custom_height=”60″]

Wil jij beter worden in het versieren en verleiden van vrouwen?

Een vrouw versieren is een vaardigheid, geen talent. Een vaardigheid kun je leren door inzicht en oefening. Dating Doctors verschaft je het inzicht en helpt met de oefening. Geef ons 1 dag en jij hebt die bloedmooie vrouw versiert!

[button color=”accent-color” hover_text_color_override=”#fff” image=”default-arrow” size=”medium” url=”https://www.datingdoctors.nl/product/jaarprogramma/” text=”Ik wil nu vrouwen leren versieren” color_override=””]

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)