De beste versiertips zijn de tips die Uitgaan van Jezelf!

 

De Beste Versiertips Voor Mannen Die Vrouwen Willen Versieren Zijn De Tips Die Uitgaan Van Jezelf

Nu heb je wellicht al gedacht. “De beste versiertips voor mannen? Huh, wat een arrogante kwast. Hoe weet hij dat zo zeker?” Nu lees verder, dan zul je zien hoe je straks zeker weet dat het boek Uitgaan Van Jezelf voor jou als man de beste versiertips bevat om vrouwen te versieren.

Vraag je allereerst eerst af of jij wel klaar bent om jezelf en jouw leven naar een compleet nieuw niveau te brengen? En wel tot een niveau waarin jouw leven gevuld is met opwinding en passie. Een leven vol met sociale contacten en diepere,  emotionele verbindingen. Een leven met seksuele contacten in overvloed.

Ja, ben je er NU klaar voor? Wil jij daar ook tijd voor vrijmaken? Ja..echt?

Dan is deze tekst wellicht de meest belangrijke tekst die je ooit gaat lezen. Het is een hele lap tekst dus ik daarom vroeg ik of je er ook tijd voor wilde vrijmaken.

Wel zo netjes eerst me eerst aan je voor te stellen. Hai, ik ben Pim alias SmoothDoc van de Dating Doctors. Ik wil je als lezer van deze internetpagina laten zien hoe één boek vol met persoonlijke opdrachten en de beste versiertips jouw leven compleet kan veranderen. Hoe jij ZELF al jouw onzekerheden en sociale angsten die jou niet jezelf maken kan laten verdwijnen.

Zelfvertrouwen van een rockster

Hoe JIJ JEZELF kan transformeren tot iemand met het zelfvertrouwen en de aantrekkingskracht van een ROCKSTER!

Wil jij dat ook? Zou niet gek zijn. Er zijn echt een heleboel mensen die zich gefrustreerd voelen en van zichzelf vervreemdt. Hun huidige manier van leven bevalt ze niet.

Denk er eens over na. Hoe is jouw leven op dit moment?

Eerlijk zeggen, doe je dat wel eens?

Kun je met het volste vertrouwen zeggen dat je nu het leven leeft wat je wilt leven? Een opwindend leven waarin jij jezelf volledig tevreden bij voelt? Of maak je wellicht zorgen of je ooit wel de partner van je dromen gaat ontmoeten? Kan je NU vol zelfvertrouwen een diepe en bevredigende romantische relatie aangaan? Of ben je vaak gefrustreerd en onzeker wanneer je praat met het andere geslacht?

Voel jij je constant VASTZITTEN? Of voel jij dat je in sociale situaties veel te veel aan het denken bent? Juist hierdoor gebeurt het VASTZITTEN in je hoofd. En dan kom je thuis en dan weet je het weer?

Of ben je meer iemand die heel goed is in het maken van excuses, zodat je uiteindelijk alleen maar spijt voelt?

 

Voel jij op je klompen aan dat je meer actie had moeten nemen naar het verwezenlijken van al je dromen in je leven?

Trots of vast?Ofzitjedanvast

Ben je over 10 jaar TROTS op hoe jij de tijd, geld en energie van jouw leven hebt verbruikt?

Of zit je dan vast

In een leven wat je verveelt
In een BAAN die je uitput in plaats van dat het je levenskracht geeft
En ben je dan omringd door negatieve mensen die je naar beneden halen?

WEES EENS EERLIJK!

Weet je hoe AFSCHUWELIJK het is om een leven te leven vol met negatieve gedachten en het gevoel om vast te zitten in je leven?

Terwijl je WEET dat je meer wilt en kan, alleen je weet niet HOE!

EENZAAM moet je het helemaal ALLEEN gaan oplossen. Je voelt je machteloos. Je voelt dat je langzaam maar zeker je GRIP op je eigen leven aan het verliezen bent.

Pff, je weet niet hoe vaak je het zelf al gewoon maar wilde opgeven,…

 

IN het speciaal als het ging om een relatie aan te gaan met een leuke vrouw. Daarentegen kan je straks tegen jezelf zeggen dat je een gelukkig leven leidt. Wellicht nog belangrijker: dat leven HEB JE VOOR JEZELF GEMAAKT!

wildejehetalopgeven

Mijn leven was in ieder geval heel anders gelopen

Inderdaad mijn leven was heel anders gelopen als ik niks had gedaan. Waarschijnlijk was ik dan nu of dood of nog steeds ontevreden en ongelukkig.

Op de lagere school ben ik namelijk ontzettend gepest, en daar had ik een trauma van overgehouden. Vanaf toen ben ik vanuit daar een man geworden die altijd maar op zoek was naar erkenning en respect van buitenaf. Op de middelbare school had ik wel een beetje vrienden, en ik heb daarbij voor de eerste keer seks gehad op mijn 17e. Daarna een tijdje niks, totdat ik op mijn 20e levensjaar naar de Canarische eilanden ging om te werken. Helaas was het inkomen niet veel, en mijn levensstandaard nog al hoog. Met andere woorden ik sliep daar op een gegeven moment op het strand, en om te douchen moest ik wel een vrouw versieren. Nou dan leer je wel vrouwen versieren, en het maakt je geen bal uit hoe. Alles wat werkte en wat snel werkte – dat moest ik hebben. Ik was daar met een grote groep mannen die in het precies hetzelfde schuitje zaten. Daarom leerde ik ook veel van hen. En op een gegeven moment leerden ze ook van mij.

Toen ik na 5 jaar thuis eindelijk thuiskwam was ik een andere man. In zoverre – ik kon makkelijk vrouwen versieren. Op een gegeven moment kwam ik een leuke vrouw tegen. Met mijn skills had ik die in 2 uur naast me in een bed liggen. Die vrouw bleek onverwacht wel heel leuk te zijn. Uiteindelijk ben ik gelukkig met haar getrouwd.

Mensen coachen in het versieren van vrouwen

Met één van de mannen die ik in Spanje heb ontmoet, heb ik contact gehouden. We versierden samen vrouwen op straat. Nadat ik mijn vrouw ontmoet had is hij vrij intensief gaan internetdaten. Die man was natuurlijk AlphaDoc, de auteur van het boek Internet Dating Geheimen. AlphaDoc is op een gegeven moment naar mij toegekomen, en heeft samen met mij de Dating Doctors opgezet. Samen hebben we eerst onze ervaringen beschreven in het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen. Een beetje nerveus begonnen we daarna mensen te coachen in het versieren van vrouwen. Ik leerde ze gewoon mijn methode. Wat voor methode? Nou mijn vrouw ging in het begin wel eens mee en zei de eerste keer “Hee, dit is de precies de manier waarop je mij hebt versierd?”…….

Juist het was gewoon de methode die ik door 5 jaar willen douchen had geperfectioneerd.
Door het succes van de Dating Doctors had ik vaak intensief contact met andere datingcoaches en versiergoeroes. Datingcoaches die zelfs internationaal bekend waren, de beste van de besten zeg maar. Ook van die datingcoaches gebruikte ik versiertips waarvan ik dacht, “Hee, dat zou wel eens kunnen werken.” Soms werkte het toch niet bij onze cliënten, en sommige versiertips waren inderdaad een prachtige aanvulling op het Dating Doctors systeem.

Drempel en blokkades waarmee je eigen waarde opsluitdrempels

Nog steeds kwam ik echter cliënten tegen die absoluut geen vrouwen versierden. Ze waren   niet of nauwelijks te coachen. Heel simpele reden – ze deden niet wat we zeiden dat ze moest doen. Ze hadden meestal weinig tot geen zelfvertrouwen, ze waren bang, ze hadden in ieder geval allerlei soorten blokkades en drempels. Drempels en blokkades waarmee ze hun eigen waarde als het ware opsloten.

Nou was ik daar niet zo gelukkig mee. Ik liep namelijk nog steeds met dat trauma rond. Ik wilde erkenning. Als cliënten van mij geen vrouwen versierden, had ik voor mezelf gefaald. Hierdoor kreeg ik dus niet de erkenning waar ik onbewust maar naar bleef hunkeren. Dat deed me letterlijk pijn.

Doordat ik met coaching in vrouwen versieren ben begonnen, bleek mij al snel dat er veel meer bij kwam kijken. Ik moest niet alleen mannen de vaardigheid vrouwen versieren leren, ik moest ook mannen coachen met allerlei blokkades. Toen heb ik verschillende opleidingen gevolgd in o.a. psychotherapie, coaching en hypnose. Dit allemaal om mensen nog beter te kunnen coachen en nog beter te kunnen helpen, en last but not least nog meer erkenning te krijgen.

Eindelijk dat jeugdtrauma aan de beurt

Bij die opleiding psychotherapie moest je ook je eigen shit gaan opruimen. Je kunt pas mensen echt goed helpen, als je jouw eigen shit hebt opgeruimd. En toen kwam eindelijk na zeg 30 jaar dat jeugdtrauma aan de beurt. Toen pas werd ik bewust dat er een jeugdtrauma was. Pas als je er bewust van bent, kun je er aan gaan werken. Ik heb hard aan mezelf gewerkt en ik heb dat trauma een plaats kunnen geven. Ik heb een strategie ontwikkeld om er mee om te gaan. Nu kan ik mezelf erkennen. Ik heb geen erkenning van buitenaf nodig. Naast dat ik nu een gezin heb met 2 kinderen en nog steeds die droomvrouw –  heb ik dus heel veel geleerd. Ik heb veel coachingservaring opgedaan hoe je mannen kan coachen. Hoe je mannen kan coachen om hun werkelijke waarde te bevrijden. Een logisch gevolg daarvan is dat ze ook vrouwen gaan versieren.

Met al die ervaring, wijsheid en kennis over vrouwen versieren,  coaching van allerlei soorten mannen, en relaties heb ik een nieuw boek geschreven. Dit boek is SPECIFIEK bedoeld om al je lagen van diepe valse overtuigingen die je NU ervan weerhouden om een leven te scheppen vol seksuele, romantische en sociale OVERVLOED te onderscheppen.

Transformeer jezelf en bouw het leven van je dromen

Met behulp van dit boek transformeer jij jezelf in een AANTREKKELIJKE, ZELFVERZEKERDE persoon. Een persoon waar andere mensen van dromen zo’n persoon te ontmoeten. Tegelijkertijd creëer je op die manier diepe, open en bevredigende romantische relaties voor jezelf.

En terwijl je dat doet bouw je aan het LEVEN VAN JE DROMEN!

De laatste 6 jaar ben ik constant bezig geweest de best werkende psychologische innergame en outergame/versiertechnieken te verzamelen. Deze psychologische innergame en outergame/versiertechnieken zijn daarbij beproefd en getest door honderden klanten. Alle technieken die werken kun jij tot je nemen uit dit boek. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat alles wat ik beschrijf niet alleen bij mij werkt. Het WERKT OOK BIJ MENSEN ZOALS JIJ! Daarbij is het ook zo dat de ene techniek soms net niet werkt bij jou. En SOMS VIND JIJ EEN TECHNIEK MAAR NIKS of ligt het je niet. Nou voor elke techniek die werkt,  krijg je er vaak nog 5 andere bij. Er zijn heus meer wegen die leiden naar Rome.

Straks kan jij ook met vertrouwen zeggen dat dit boek het beste is wat op de Dating Markt aanwezig is.

Dit boek heet UITGAAN VAN JEZELF. Uitgaan van Jezelf is de voor jou gebundelde ervaring en kennis in 266 bladzijden. Het boek staat vol met het beste voor jou!

Met het kopen van Uitgaan van Jezelf geef jij jezelf namelijk toegang tot meer dan een boek met alleen de allerbeste vrouwen versiertechnieken en versiertips. Je geeft jezelf ook toegang tot allerlei opdrachten die je transformeren tot die aantrekkelijke man vol zelfvertrouwen die je altijd hebt willen zijn. Een man waar anderen bij willen zijn. Een man die anderen willen ontmoeten! Je geeft jezelf toegang tot alle geheimen om ongelooflijk aantrekkelijk te worden voor de vrouw(en) van je dromen! Jij kan ook het leven maken zoals JIJ ZELF WILT.

Wellicht geloof je dat zoiets niet mogelijk is? Of is het niet je helemaal duidelijk hoe? Heel begrijpelijk. Nou daarom eerst voor jou wat meer over de inhoud van het boek.

 

Boek Uitgaan Van Jezelf.

utigaanvanjezelf-ebook

Dit E-book bevat voor jou 266 bladzijden van de beste versiertips omdat het uitgaat van jezelf!

 

Het boek Uitgaan van Jezelf vertelt alles wat je nodig hebt om vrouwen in het uitgaansleven te versieren.  Of het nu een club, disco, kroeg, bar, een intiem verjaardagsfeestje of op een groot festival is, met Uitgaan van Jezelf ben jij een stuk beter voorbereid. Uitgaan van Jezelf richt zich namelijk speciaal op het versieren van vrouwen in het nachtleven.  Als jij wel eens uitgaat, dan zul je merken dat dit boek voor jou een feest van herkenning is. Lees met stijgende verbazing de verschillende technieken en versiertips waardoor je nooit meer radeloos aan de zijlijn staat, terwijl een ander er met de leuke vrouwen vandoor gaat. Je leert hoe je vrouwen kan aanspreken. Hoe je vrouwen zich tot je aangetrokken laat voelen. Hoe jij hen opgewonden maakt en ze ook daadwerkelijk mee naar huis neemt

De Beste Versiertips En Vrouwen Versier Technieken 

De technieken en versiertips voor mannen hebben allemaal 1 doel. Het doel is je dichter te brengen bij de man die je verdient te zijn. De man waarvan je weet dat die ergens in je zit. Het komt er op één of andere manier niet uit. Nu zijn alle beschreven technieken en versiertips in het boek Uitgaan van Jezelf super praktisch. Alle beschreven technieken en versiertips zijn jarenlang getest in de praktijk op nietsvermoedende vrouwen.  Het resultaat: niet alleen ervaren mannen hebben goede resultaten met deze technieken, maar ook absolute beginners hebben de beste resultaten met deze versiertechnieken en versiertips.

 bridget-maasland

Lees het boek Uitgaan van Jezelf. Nu ben je als het ware gewapend met de beste technieken en versiertips voor mannen op het gebied van vrouwen versieren in het uitgaansleven.

 

Technieken Als…

 • Hoe jij je kan voorstellen op een manier waarop je haar van het begin af aan opwindt.
 • Het ABCDE-ezelbruggetje, zodat jij telkens zonder moeite weet wat je nu kunt gaan doen om haar mee naar jouw huis te nemen.
 • Wat een vrouw echt wilt van een man. Veel vrouwen weten dit zelfs niet eens.
 • Hoe jij jezelf door de nieuwste innergame technieken zo kan programmeren dat je echt als je echte zelf op de mooiste vrouwen af kan stappen. Veel mannen hebben 2 angsten. Angst om vrouwen aan te spreken. En angst om bij vrouwen lichamelijk verder te gaan of te escaleren. In het boek Uitgaan van Jezelf krijg je de alle op onze workshops BEPROEFDE, UITGETESTE en vooral WERKENDE innergame technieken aangereikt om hier zelf aan te kunnen werken. En let op! De opdrachten in het boek kunnen enorm confronterend voor je zijn. In het speciaal als je het vermogen hebt om eerlijk te zijn naar jezelf.
 • Uitgaan van Jezelf is het enige boek wat eerlijk vertelt dat je ‘afgewezen’ gaat worden . Uitgaan van Jezelf is daarmee ook het enige boek wat vertelt hoe je ‘afwijzingen’ juist gebruikt voor het behalen van meer succes.
 • De 2 zaken bij vrouwen waar je altijd gebruik van kan maken, zodat je vrouwen op jou laat jagen.
 • Hoe je ‘die klootzak’ kan zijn die altijd met de leuke vrouwen ervan doorgaat, zonder echt ‘die klootzak’  te zijn.
 • Hoe je via SMS haar aantrekkingskracht voor jou juist hoger krijgt in plaats van lager. Zodat je afgezegde afspraakjes op het laatste moment haast niet meer voorkomen
 • Hoe je een afspraak voor een date maakt met haar. Hoe je haar op de juiste manier begroet. Hoe je haar laat zitten en nog veel meer van A tot Z uitgeschreven.
 • De mannelijke eerlijke vraag. De vraag waarmee je tegelijkertijd haar angst begrijpt en tevens juist gebruikt. De juiste vraag zodat ze “Ja” zegt. “Ja” zegt om met jou mee naar huis te gaan. Je krijgt de complete opzet van A tot Z.
 • Het geheim om nooit om gespreksstof verlegen te zitten. Je leert de geheime en simpele techniek van het ‘mekkeren’ . Leer de manier om gesprekken echt ergens over te laten gaan. Je wilt niet haar vriend worden, je wilt haar minnaar worden, toch?
 • Vele manieren hoe je dingen meer seksueel maakt, zonder dat zij denkt dat je een ‘creep’ bent.
 • Hoe ga je voor die eerste kus. En hoe zorg je ervoor dat je die kus ook daadwerkelijk krijgt? En ja ik vertel wat 95 % van mannen (en ook 95 % van de vrouwen) verkeerd doen. Met deze simpele techniek geniet jij en zij een stuk meer. En ja, dat zorgt dat zij jou nog een keer wilt zien.
 • De beste technieken en versiertips als je verder wilt gaan en zij zegt “Nee”.  Staat ook wel bekend als de ‘Last Minute Resistance’. En nee, niet alleen de ‘freezeout’ techniek. In dit boek staan er nog 4 meer.

 

sexy-vrouw-op-bedCombinatie van 20 jaar vrouwen versieren en vele jaren ervaring in coachen!

Het boek Uitgaan van Jezelf heeft een basis van meer dan 20 jaar ervaring met vrouwen versieren. Ik combineer dit met vele jaren ervaring als datingcoach bij de Dating Doctors. Al deze ervaring met vrouwen versieren en coaching over vrouwen versieren is voor jou in 266 bladzijden samengevat. Gebundeld tot een vooral praktisch boek over vrouwen versieren. Het voelt voor jou alsof je het merendeel van de top meesterversierders in de wereld ontmoet en op de voet hebt gevolgd. De voor jou onbekende technieken die ik van andere meesterversierders leerde en versiertips heb ik jarenlang ook voor jou beproefd en getest in de Dating Doctors workshops. De meest effectieve technieken en beste versiertips krijg je daarbij panklaar voor jou aangeleverd in het boek Uitgaan van Jezelf.

Zijn versiertips en vrouwen versieren technieken alles wat je nodig hebt?

Nu heeft al die opgedane ervaring en kennis iets bewezen. Met alleen goede versiertips of technieken om vrouwen te versieren, kom je er vaak niet. Het is als een doekje voor het bloeden, terwijl je de oorzaak van het bloeden niet aanpakt.  De meeste boeken staan of vol met versiertips, of zijn onpraktische verhandelingen over dat je gewoon jezelf dient te accepteren.  Een boek over zelfontwikkeling lezen is best leuk. Zeker na het lezen van zo’n boek voel voel je jezelf soms al heel wat. Alleen jezelf geaccepteerd hebben, wil niet zeggen dat je ook goed vrouwen kunt versieren in lawaaierige clubs. Er mist als het ware nog iets in het recept. Nu, het boek Uitgaan van Jezelf heeft nog meer voor je in petto dan alleen versiertips. Meer voor je in petto dan alleen een lang verhaal over hoe jij jezelf kan gaan accepteren. Zoals je gelezen hebt staat het daarbij ook bomvol met de beste versiertips! En wie weet heb jij jezelf allang geaccepteerd? Nou dan kun je ook het boek in ieder geval al bestellen. En anders, lees nog even verder.

 

Gebundelde kennis en ervaring

Om al die gebundelde kennis en ervaring vol met versiertips, vrouwen versieren technieken inclusief alle opdrachten om je werkelijke waarde te bevrijden te bestellen, dien je gewoon simpel te klikken op de grote knop hieronder.

bestel-knopje
 

Wellicht denk je waarom is een boek waar 5 jaar over geschreven is met 266 bladzijden zo goedkoop? Nou als bevlogen datingcoaches willen we in ieder geval 1 product in onze shop die iedereen zou kunnen betalen. We geloven in dit boek en we laten graag iedereen kennis maken met onze kwaliteit. Je mag altijd nog meer geld storten op onze bankrekening als je denkt dat je te weinig betaalt hebt hoor ;-). Dus klik op de knop hierboven, waarna je naar de beveiligde pagina van onze shop gaat. Je bestelt daar met een gerust hart, omdat de Dating Doctors als enige datingcoaches gecontroleerd, gecertificeerd en ook gegarandeerd zijn door het officiële Thuiswinkel Waarborg Certificaat. Dit betekent dat mocht je onverhoopt toch niet tevreden zijn je dat gewoon even kan melden via info@datingdoctors.nl en je krijgt gegarandeerd zonder gezeur gelijk je geld retour!

zekerheden
 

Onmetelijke keuze aan leuke vrouwen

Duizenden mannen hebben al geprofiteerd van alle geheimen, technieken en versiertips die beschreven zijn in dit boek. Dus ga ervoor! Krijg risicoloos toegang tot alle technieken, de beste versiertips voor mannen en opdrachten in het boek Uitgaan van Jezelf, en doe er je voordeel mee. Het voordeel van een onmetelijke keuze aan leuke vrouwen.

 

 

BELANGRIJKE WAARSCHUWING VOORDAT JE HET BOEK BESTELT!belangrijk1

Zoals gezegd is het boek Uitgaan van Jezelf niet alleen een opsomming van versiertips en technieken om vrouwen te versieren. Het boek Uitgaan van Jezelf begeleidt en stelt vragen zodat je jouw eigen doelen en groeitempo kan gaan bepalen. Dit boek confronteert je daarbij allereerst met je huidige zelf. Daarna volgt het daadwerkelijk ervaren van een grotere hoeveelheid vrouwen in je bed. Je ervaart daarna meer geluk. Grote woorden? Ja, misschien wel, totdat je tijdens het lezen van Uitgaan van Jezelf leert te begrijpen dat jij in staat bent tot veel grotere daden dan je nu durft te bedenken. Dan ga je deze ´grote woorden´ ervaren in je eigen leven. Daarvoor dien je wel daadwerkelijk het boek te gaan lezen en vooral toe te passen.
Je past het boek goed toe door alle verschillende opdrachten trouw op te volgen. Denk je echter zonder enige verandering in je leven aan te brengen, dat je meer geluk, mooiere vrouwen en een beter leven gaat ervaren? Bestel dit boek alsjeblieft dan niet! Al is het maar 8 euro. Het is zonde van je moeite.

 

Grondige begeleiding naar jouw doelen

Het Boek Uitgaan van Jezelf begeleidt je juist. Het maakt je duidelijk wat nu voor jou de belangrijkste doelen zijn. Het maakt je ook duidelijk hoe jij die doelen kan en gaat bereiken. Het boek houdt daarbij juist ook rekening met het mentale aspect van het versieren van vrouwen. Eerst kies je voor je eigen geluk. Daarna kan je dat geluk naar anderen, dus ook naar leuke vrouwen) uitstralen.

Een voorproefje

Bekijk hieronder de inhoudsopgave van Uitgaan van Jezelf. Wil je ook nog een kijkje in het boek nemen? Dat kan! Klik het voorwoord aan in de hier weergegeven inhoudsopgave van het boek en lees al vast het voorwoord. Wil je nog meer? Schrijf je nu in op de nieuwsbrief en ontvang een gratis één van de psychologische innergame oefeningen uit het boek Uitgaan van Jezelf!

 

inhoud-vrouwen-versieren-boek

 

Filerijden over een asfaltweg of wandelen over kronkelige junglepaden?

Het boek begeleidt je in het doorzetten naar de door jou opgestelde doelen.
Luister, alle begin is moeilijk. Ook hierin vliegen de meeste andere boeken gigantisch uit de bocht. Ze zetten alle realiteit overboord. Ze houden geen enkele rekening met de mens. Ze zijn zo overtuigd van hun gelijk. Voor hen werkt het toch? Dan zou het voor jou ook moeten werken. Je moet dit gewoon doen. Als het dan niet lukt ben je dom of lui.

vrouwen-versieren-in-de-bus

Nou is jouw beslissing om een andere weg te nemen makkelijk genoeg genomen. Het blijven rijden op die weg is in het begin heel moeilijk. Weet je al waarom?

De voor jou bekende weg is namelijk alleen aan het begin geasfalteerd. En daarna is het filerijden met alle anderen. Je kan net zo goed weer terugrijden. Voelt het alsof je stilstaat? Voelt het alsof je leven constant de verkeerde kant oprijdt? Daarom wil je wel wat anders. Tot zover vliegen de meeste andere boeken niet uit de bocht. Ze laten je keurig een nieuwe weg zien. Geen enkel boek vertelt je echter hoe zwaar het je soms zal vallen om een nieuwe weg te gaan.  Die nieuwe weg blijkt meestal een overwoekerd, kronkelig, junglepad te zijn.

Het boek Uitgaan van Jezelf bereid je voor en begeleid je op die wandeling over de kronkelige, overwoekerde junglepaden in je eigen geest. Paden waar je het bestaan wellicht niet eens van wist. Gelukkig zijn er ze er altijd wel.  Als je een man bent, zijn ze er. Nu is het vervelende dat je op elk moment weer die verlokkelijke, geasfalteerde, bekende snelweg op kan gaan. In het begin loopt die mooi uitziende asfaltweg zelfs telkens op 20 centimeter afstand van je kronkelige, overwoekerde, junglepaden.

En elk junglepad lijkt wel de verkeerde kant op te gaan. En ja, 1 verleidelijke stap opzij en je staat weer op de voor jou bekende, prachtige asfaltweg. Alleen die asfaltweg is doodlopend, nietwaar? Je hebt het al zo vaak ervaren. Je wilt wat anders. Je wilt verder. Daarom zit je ook op deze pagina. Je bent hier niet voor niks. Kan je het aan om in eerste instantie de kronkelige, overwoekerde junglepaden van jouw geest te bewandelen? Zo ja, lees dan verder.

Allerlei bestemmingen die je altijd gewild hebt

Je leest verder. Mooi, want hoe langer je nu volhoudt op dat kronkelige junglepad, hoe meer je merkt dat het junglepad gaat afwijken van die geasfalteerde bekende snelweg.

Je merkt dat het junglepad steeds makkelijker open te hakken valt. Je hebt immers aardig wat spieren gekweekt met het elke dag openhakken van je nieuwe levenspad. En op een gegeven moment is het junglepad niet eens meer overwoekerd.  Je merkt op eens dat je veel verder gekomen bent dan vroeger.  Op een gegeven moment merk je dat je op een nieuwe asfaltweg loopt.  Een asfaltweg naar allerlei bestemmingen die je altijd al hebt gewild in je leven. Op een gegeven moment merk je zelfs dat vrouwen hun overwoekerende junglepaden opgaan om maar naast jou te kunnen lopen.  Ze volgen jouw leidend en lichtend voorbeeld.  It’s my way or the highway, baby.

Zegt het je wat? Zou best kunnen van niet. Als je het boek daadwerkelijk gaat toepassen, zul je hier nog wel eens aan denken. Juist omdat ik het nu aangeef, ben je al voorbereid op wat gaat komen. Dat is 1 van de redenen dat jij er wel gaat komen. Goede voorbereiding is het halve werk, nietwaar?

 

Vind de instructie om jouw schatkaart te makensexy-dame-op-bed

Het boek beschrijft daarbij ook de meest voorkomende valkuilen die je voor jezelf hebt gegraven. Soms is er iets je jeugd gebeurd waardoor je niet gezien of gehoord werd. Dat is pijnlijk en om die pijn te vermijden en zelfs te overleven koos jij als het ware voor een soort overlevingstactiek. Je trok je bijvoorbeeld terug of zette je juist je hakken in het zand. Op dat moment werkte dan toen fantastisch. Echter nu ben je volwassen en is je situatie volledig veranderd en toch maak je nog steeds gebruik van dezelfde overlevingstactiek. Een tactiek die eerlijk gezegd nu nergens meer op slaat, behalve dat je het zo gewend bent om je te gedragen.

Echter dat is natuurlijk ook precies het moeilijke. Je bent zo gewend aan hoe jij je nu gedraagt. Hoe kan je dit soort zaken nu ook min of meer achter je laten? Achter je laten zodat je jouw huidige ervaringen weer met een meer frisse en open blik kan bekijken?

Het boek Uitgaan van Jezelf geeft ook hiervoor opdrachten. De opdrachten zijn zo geformuleerd dat je de juiste oplossing gaat vinden.  De oplossingen die nu voor jou het juiste zijn. Het boek Uitgaan van Jezelf begeleidt je dus van begin tot eind.  Het boek Uitgaan van Jezelf is geen schatkaart. Het is een instructie hoe jij je eigen schatkaart kan gaan maken. Jij geeft jezelf een schatkaart. En nu is het alleen volgen van de door jou uitgezette stippellijntjes naar de schatten die constant en onvermijdelijk op jouw levenspad liggen te wachten. Ja, die schatten liggen er nu op dit moment. En jij bent de enige die ze kan vinden en oprapen. Je kan veel meer aan en zijn dan dat je op dit moment werkelijk beseft.

 

Dubbel genaaid hecht beter

Het boek Uitgaan van Jezelf is een handleiding die stukje voor stukje je de werkelijke waarde van jouw leven laat inzien. Sommige mannen bevrijden via het boek Uitgaan van Jezelf meer dan genoeg eigenwaarde om vrouwen daadwerkelijk te gaan versieren. Sommige mannen krijgen juist via versiertips genoeg inspiratie en positieve ervaringen om meer eigenwaarde op te doen. Sommige mannen ervaren het werkelijke geheim van het boek Uitgaan van Jezelf. Dubbel genaaid hecht beter.  Het boek geeft je juist en een arsenaal aan effectieve en de beste versiertips en versiertrucs en een betere acceptatie van jezelf.

Jij kan jouw schatkaartinstructie zoals gezegd nu risicoloos gaan bestellen. Toch vragen we je nog even te wachten. Haal maar eerst even diep adem. Eerst verzoeken we je even na te denken. Wat wil je opgeven voor meer vrouwen en geluk in je leven? Hoeveel tijd maak je daarmee vrij? Hoeveel tijd wil je er per week aan gaan besteden?

 

Meer liefde in je leven brengen kost tijd

Was dat minder dan 10 uur per week? Bestel dit boek niet. Het lezen van dit boek is dan zonde van je tijd. Besef dat meer vrouwen in je leven brengen tijd kost. Daten, afspraakjes, de liefde bedrijven. Het zijn allemaal tijdrovende bezigheden. Wil jij jezelf even meer bezighouden met carrière of ander hobby’s, of iets anders? Hee, dan is dit boek even niet voor jou.
Ook dit: “Koop dit boek en het komt goed.“

Nee, helaas. Dit boek kan je wel zien als een studie- en handboek voor vrouwen versieren en mannelijke zelfontwikkeling. Ik zeg daarbij in het speciaal mannelijke zelfontwikkeling. Mannen werken anders. De meeste boeken over zelfontwikkeling zijn volgens mij namelijk geschreven voor zowel mannen als vrouwen door buiten de realiteit staande halve hippies. De meeste boeken over vrouwen versieren zijn daarentegen geschreven door absolute meesterversierders. Enorm goed in het versieren van vrouwen op hun manier en met hun mogelijkheden.

meesterversierders

Meesterversierders die hun eigen visie vertellen. Ze dringen daarbij onwillekeurig of niet toch hun eigen visie aan je op. Het boek Uitgaan van Jezelf bevat juist de meest uiteenlopende,  mannelijke, praktische opdrachten. Opdrachten die diep tot je eigen,  werkelijke, mannelijke kern gaan. Opdrachten die uiteindelijk leiden tot levensveranderend gedrag. Je brengt veranderingen in je leven aan door middel van het uitvoeren van een plan. Een plan dat JIJ ZELF opstelt. In je plan staan doelen die jij zelf wilt!
Gaat de titel van het boek nu al wat meer leven voor je?

Het boek Uitgaan van Jezelf is daarbij geschreven met de ervaring van het versieren van honderden vrouwen. Dit gecombineerd met de ervaring van het coachen van honderden cliënten. Gecombineerd met cliënten die daarna daadwerkelijk makkelijker, meer en mooiere vrouwen versieren. Het is inderdaad een beproefd recept. En jij kan dat recept van maar liefst 266 bladzijden vol versiertips voor slechts 8 eurootjes aan jezelf voorschrijven.

 

Bevrijd de werkelijke waarde in je leven

wat-te-doen-op-een-date

Uit al die ervaring volgt een simpele wijsheid.

Ga je gedrag veranderen mede met behulp van de versiertips en opdrachten die je uit het boek Uitgaan van Jezelf haalt.  Zo behaal je meer persoonlijke waarde uit het boek Uitgaan van Jezelf. Pas het boek Uitgaan van Jezelf toe, en bevrijd de werkelijke waarde van jouw leven. De werkelijke waarde die nu nog is opgesloten.

Je kunt halfslachtig te werk gaan om jezelf tot volle wasdom te laten komen.  Begrijpelijk, want eerst zal het boek zijn waarde voor jou dienen te bewijzen. De werkelijke waarde van het boek ligt in het bevrijden van de werkelijke waarde van jouw leven. Toch, zelfs met halfslachtigheid ervaren mensen al meer succes. Vaak bevrijd je bij de eerste 2 opdrachten al wat van het door jou tot nu toe opgesloten succes. Opgesloten succes wat smaakt naar meer. Als je dit succes kan bevrijden, kan je toch nog veel meer bevrijden? Logisch verhaal.

Het eerste succes is iets waardoor je meer gemotiveerd raakt. Je wilt daarom nog meer succes behalen. Zo raak je meer gemotiveerd om het boek nog eens te herlezen.  En daardoor raak je nog meer gemotiveerd om de werkelijke waarde van jouw leven steeds meer te bevrijden.  Als je iets toepast, ga je namelijk ervaring opdoen. Je gaat echte ‘real life’ situaties ervaren. Je zult je dan herinneren dat je iets daarover in het boek beschreven hebt zien staan.  Op het moment dat je iets toepast, gaat mijn boek Uitgaan van Jezelf steeds meer zijn waarde bewijzen voor je.

Ga Uit Van Jezelf En Kies Voor De Beste Versiertips

Had je in ieder geval al besloten dat je andere resultaten in je leven wilde behalen? Wil jij nu het beste in je leven uitnodigen? Iets als op een andere manier gelukkiger leven met meer en mooiere vrouwen in je leven? Heb jij genoeg eer en wil in je donder om de werkelijke waarde van je leven te  bevrijden? Ben je meer dan nieuwsgierig om de werkelijke waarde van je leven te ervaren? Wil je er nu ook echt voor gaan? Zo ja, dan begin je met op de onderstaande knop te klikken om het E-boek Uitgaan van Jezelf te bestellen. Je kunt dan gelijk beginnen met het lezen en maken van jouw allerbeste versiertips in een boek van maar liefst 266 bladzijden vol met opdrachten en versiertips waarmee jij je werkelijke waarde bevrijdt!

 

bestel-knopje
Je bestelt met een gerust hart omdat de Dating Doctors als enige datingcoaches gecontroleerd, gecertificeerd en ook gegarandeerd zijn door het officiële Thuiswinkel Waarborg Certificaat.

zekerheden
 

 

groeten

 

P.S.

Enkele reviews over Uitgaan van Jezelf.

 

peterBoek is briljant! Heel veel bruikbare versiertips uit gehaald van zaken waar ik effectief ook al op gebotst ben …Peter
IT-specialist

 

tinaDat andere kindje van je, dat levenswerk, cool dat het in opdrachten gaat. Duidelijke taal en geen eindeloos gezever over hoe het zou moeten of hoe je moet denken, maar duidelijke opdrachten.Tina
Studente Psychologie

 

haraldIk vind dit een van de beste boeken zo niet het beste dat in Nederland is geschreven als het gaat om beter worden met vrouwen versieren, maar nog meer om meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik had niet verwacht dat ik er echt door zou veranderen. Ook omdat het helder is geschreven zonder al te veel theorie kon ik het ook zelf toepassen. Pim weet echt waar hij over praat en wat ik fijn vind is dat hij ook echt een goede coach is en zich totaal niet beter voor doet dan een ander. Het boek is aan te raden voor elke man die bereid is in zichzelf te investeren om te krijgen waar je als man recht op hebt; de vrouw of vrouwen van je dromen. Maar ook als je jezelf als man gewoon sterker sterker en beter wilt voelen is dit boek een echte must. Niet over nadenken maar gewoon doen. Harald
Hypnotherapeut

versier-boek-review

 

bestel-knopje
 

zekerheden

Met gepaste trots mogen we melden dat Dating Doctors V.O.F. als enige bedrijf in de wereld van vrouwen versieren en verleiden het Thuiswinkel Waarborg heeft toegekend gekregen!

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)