Valentijnsdag…wat doe jij als (single) man?

Geen Enkele Vrouw Wil Natuurlijk Op Valentijnsdag Alleen Zijn. Dus De Juiste Tijd Om Een SINGLE Vrouw Aan Te Spreken Op Straat Is Zeker Met VALENTIJNSDAG..

Wil je trouwens écht goed worden met Tinder en Whatsapp? Download dan eens mijn Gratis Tinder & Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

Nu Valentijnsdag is op in 2016 op zondag 14 februari (winkels in de grote stad zijn open), dus breng wat plezier in haar hart, want ze zal dankbaar zijn dat je haar aanspreekt. Single Vrouwen worden nu 1-maal met hun singlezijn geconfronteerd op het moment dat ze single zijn. En nog meer, Valentijnsdag valt dit jaar op zondag 14 februari dus ze krijgt geen kaartje van een anonieme aanbidder in de bus.

valentijnsdag

Sowieso voor volwassen vrouwen is het bijna elk jaar weer een bittere teleurstelling wat de Nederlandse man voor elkaar weet te krijgen.

VROUWEN ZIJN JALOERSE WEZENS

Als man kun jij je vast niet voorstellen wat je als vrouw allemaal moet doorstaan met Valentijnsdag. Ze hoort van vriendinnen over dat ze wel iets hebben gekregen. De één kreeg een bos bloemen, en nog een ander kreeg een anonieme kaart en zij moet maar iets “verzinnen?”.  

Wat veel vrouwen trouwens ook doen. Er zijn vrouwen die echt zelf bloemen op het werk laten bezorgen om maar net te doen alsof…..triest maar het gebeurt.

Voor veel mannen (en ook vrouwen die niks krijgen) is Valentijnsdag slechts iets commercieels en bedacht door de bloemenindustrie. Zeker Nederlandse mannen bekijken het meestal een beetje sceptisch. Ongeveer als de gemiddelde romantische komedie….Ok, als zij er blij mee is, dan doe ik wel wat.

Maar wat, wat moet ik doen?

Volgens sekscoach Alex May (zie www.sekscoaching.eu voor aanstaande seminar van 27/28 februari 2016 met filmpje waarin ik mezelf een enorme eikel noem) dien je (als ze het echt waard is) iets onverwachts te doen.

Een tip die hij geeft op zijn seminars en waar veel vrouwen altijd weg van zijn is de volgende situatie.

Ok, jullie zitten ergens. Je praat wat. En je zegt – “Weet je wat nu leuk zou zijn, is dat als we een fles champagne zouden hebben en 2 glazen. Dan zouden we kunnen proosten op onze liefde/op dat we elkaar tegengekomen zijn….Alleen gaat het niet, want ze hebben hier geen champagne.”

Zegt zij wel iets: “Van ja, zou leuk zijn.”fleschampagnedemisec

Nu is het helemaal leuk als je dat ergens op straat doet of in een park terwijl jullie op een bankje zitten en iemand komt aanhollen (bijv. een vriend waar je nog wat van tegoed hebt) en die haalt een fles champagne tevoorschijn met 2 glazen, en holt weer weg.

Echter je kan ook een zaak opbellen of eerst langsgaan (bijv. de Subway) , daar de zaak uitleggen en champagne achter de bar laten neerzetten.  

Nu steek je je hand omhoog en iemand die daar werkt komt gelijk aanrennen met een fles champagne en 2 glazen. Reken maar dat je de hele dag en waarschijnlijk een heel half jaar niet meer kapot kan. En reken maar dat je thuis nog wat waarde terug krijgt….

Vrouwen zijn Dankbaar 

Dan denk jij misschien….Huh, watte….Echt naar mijn ervaring vrouwen zijn je zeer dankbaar. Nog meer dankbaar als bij wijze van spreken met een gouden horloge bij dit soort dingen.

Stel je voor, je krijgt van een vrouw een dagje circuit in een Porsche aangeboden. Gewoon omdat je zo lief bent. Laatst zag ik een vrouw een foto delen samen met Dirk Kuijt voor haar vriend, terwijl ze echt totaal niet van voetbal houdt. De meeste vrouwen doen niet zoiets.

Kans is toch groot dat je bij dit soort acties toch enigszins wat meer op haar gaat letten. Nu met dit soort acties met Valentijn ga je bij vrouwen ook enorm opvallen. Zo opvallen dat ze je nogal erg toegenegen zullen zijn. De meeste mannen zijn nu 1-maal van het niveau bijna geen enkele originaliteit en laten zich ook reageren door angst. We zagen dit vooral bij ons boek Internet Dating Geheimen. We gaven daar voorbeelden en veel mannen namelijk letterlijk onze voorbeelden over.

glazenchampagne 

Nu goed dan. Dit voorbeeld met die fles champagne kun je dus letterlijk overnemen. En dan val je dus op. Nu dit verhaal met die flessen champagne op valentijnsdag kost je, 30 euro. Een beetje fles champagne en 2 (eventueel plastic voor de handigheid) flute glazen. Tip, koop demi-sec in plaats van brut. Dat is wat zoeter, en smaakt daardoor automatisch wat lekkerder. Als je het te duur vindt, vervang je het door Cava net zo lekker. Ben je voor een tientje klaar.  

WANNEER JE ALS MAN SINGLE BENT OP VALENTIJNSDAG

Gefeliciteerd het is weer zo’n leuke dag. Je hebt nog Halloween (zombie politieagent – aha vers vlees om gevangen te zetten) en je hebt Nieuwjaar (heb je al een man gezoend?) en Koningsdag (je even feliciteren met de koning hoor) waar je allerlei dingen uit kan halen. Elke vrijgezelle vrouw heeft op deze dag net iets meer vrijheid om een man die “buitengewoon” doet de twijfel van “Maar het is Valentijnsdag” te geven. 

Onderschat niet hoe zwaar mensen onder sociale druk gebukt gaan. Dat is soms frustrerend, alleen je kunt er ook gebruik van maken. Daar komt dat “Stel me even voor aan je vrienden” – vandaan –  “dat is wel zo beleefd om te doen…” En daarna kunnen haar vrienden je niet zo makkelijk meer “cockblocken” want ja – jij was beleefd tegen hen en dus moeten ze beleefd zijn tegen jou.

Nu op Valentijnsdag kun je natuurlijk standaard je daygame act op rakelen. Echter deze is speciaal voor mensen die wat minder Zelfvertrouwen met Vrouwen hebben of zelfs het desbetreffende boek nog niet gelezen hebben. 

Ok regel wat grappige kaartjes.

Op Boomerang heb je er heel veel. Ik vond zelf deze wel leuk.

MakeLoveNotWar

Print ze uit of laat ze uitprinten of haal ze op bij 1 of ander hipster café om de hoek. http://cards.boomerang.nl/in-liefde?q=&sort=created_at&dir=0&page=11

Nu zet daar achter op je Facebooklink (onze Dating Doctors link bijvoorbeeld is www.facebook.nl/communiceer en ja je mag ons leuk vinden….) 

Eerst natuurlijk meer over mij te weten komen op Facebook… Mocht je die ene foto kunnen vergeten dan voeg me maar toe hoor. Want nu is het aan jou om moedig te zijn. Ik ben echt lief genoeg om te reageren.

Doei, “Je Naam”

De zinsnede “die ene foto” is om nieuwsgierigheid op te wekken. Deel 100 kaartjes uit, en zie daar er reageren er altijd wel een paar. 

Naast dat dat rijmt, lukt het je wellicht ook nog wel om op een vrouw af te lopen met Valentijnsdag en haar een kaartje te geven ook al heb je verlammende Approach Anxiety of Benaderingsangst, .

Je begint gewoon met de vraag terwijl je duidelijk of juist verborgen een kaart in de hand hebt (wissel het een beetje af, zo houdt je het afwisselend en leuk) ;

“En nog een Valentijnskaart gehad?” (beetje moeilijk op zondag).

Waarschijnlijk krijg je dat ook te horen. “Nou is een beetje moeilijk op zondag?”

“Enfin je vriend heeft je dus niks gegeven…?” 

“Nou ik heb geen vriend” of “Ja, ik heb een vriend”

Nou dan ben ik in dit geval in ieder geval beter dan je vriend. 

Of, “Goh, nou dat vind ik jammer. Ik ben zelf ook nog single, dus bij deze dit kaartje. Wellicht niet helemaal zoals het hoort, wat het moet anoniem. Alleen dat heb ik zelf nooit zo goed begrepen en ik vind het ook een beetje dom om het anoniem te houden als je iemand leuk vindt. “

En geef haar gewoon een kaartje. Ik bedoel het kost je geen bal, je weet nooit hoe een koe (jij als man) een Haas (leuk wijffie) vangt.

Ok, de meest doorgewinterde pickup artists zullen dit wel enorm ‘lame’ vinden. Mannen die benaderingsangst hebben, zullen het wellicht dom vinden omdat ze eigenlijk gewoon op vrouwen af willen stappen, alleen DOE HET IS GEWOON. 

manmetvrouwopvalentijn
EERST DOEN – DAN PAS DE ACTIE WAARDEREN

Ook al ben je die doorgewinterde pickup artist en ook al heb je verschrikkelijke benaderingsangst. Een kaartje geven lukt toch nog wel? Vrouwen zitten er echt op te wachten op Valentijnsdag. En ze zouden wel eens iets kunnen hebben, van toch GAAF dat hij dat heeft gedaan. Je verdient er punten mee, dus waarde. En het zou zelf wel eens kunnen dat je in gesprek raakt en gelijk wat gaat drinken….Nu

GEWOON EERST DOEN – GA DAN EENS KLAGEN OF ZEUREN BIJ MIJ – OK?

Wedden dat je vrouwen een leuke tijd geeft. Wedden dat je er zelf LOL bij hebt?

Nu dat is alles. Maak er dit jaar wat van met Valentijnsdag. Laat je acties je leven en je emoties positief beïnvloeden. Laat niet je mogelijke negatieve emoties en twijfel je tot niks doen aanzetten. Het is als gaan trainen in de regen. In het begin heb je er geen zin in. Als je 1-maal bezig bent is het ook best lekker. Zeker daarna. Dus….maak er wat van volgende week zondag!  

Wij als Dating Doctors staan er om bekend dat we juist mannen bijna zonder enige skill ook vrouwen kunnen laten benaderen en succes kunnen laten hebben. Ik zie soms wel eens posts staan met allerlei ingewikkelde gametheorieën. Allemaal perfect, alleen de meeste mannen komen daar helemaal niet. We praten hier over een klein groepje van wellicht 150 mannen die actief vrouwen op straat benaderen in Nederland. Een heleboel heeft namelijk al redelijk snel een leuke vriendin gevonden.

Als je ook die skill je wel eens eigen wilt maken, dan wellicht tot 20 februari bij de volgende workshop vrouwen versieren. En een groot aantal van jullie zie ik weer bij het Sexual Mastery Seminar van sekscoach Alex May. Veel mannen maken gebruik van het feit dat ze altijd nog een keer terug kunnen komen voor de halve prijs. 

En als je nog een vrouw langs wilt sturen bij dit Sexual Mastery seminar. Eerste dag gratis….(wel even melden). Een vrouw zal toch een stuk wijzer en met meer begrip naar mannen toe terugkomen. Kan je dat wellicht gebruiken is de vraag? Al was het maar als GRATIS Valentijnscadeautje waar jij ook de vruchten van plukt….

Groet,

Pim

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

30 kant-en-klare-voorbeeldzinnen

Wil je 30 kant-en-klare voorbeeldzinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben?

30 Zinnen en 3 technieken om haar supersnel gek op je te maken, en nooit meer met je mond vol tanden te staan.

Ja, stuur me die 30 voorbeeldzinnen nu gratis!

Gerelateerde artikelen

Reacties

 • Marloes says:

  Jullie zijn gewoon een stel vieze mannetjes met kleine pikkies. Rot op met jullie internetboek.

  • datingdoctors says:

   Ach dan past dat vast in je lekkere kleine kutje ;-). Ben jij die Marloes van M…L..? Ha, ha, ha. Ik snap dat je ons niet mag. Hee, dat je vriend het buiten de deur zoekt, heeft natuurlijk allemaal met ons te maken en helemaal niks met jou. Wauw, te veel eer!

 • Arjan de Vlet says:

  Altijd weer gaaf om jullie posts te lezen. Nog bedankt voor de gave workshop!

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)