Vrouwen verleiden en aantrekkingskracht verhogen

Vrouwen Verleiden Is Voor Veel mannen Ingewikkeld.

Het Verhogen Van Je Aantrekkingskracht Blijft Moeilijk.

Hier Lees Je Waar Je Het Beste Mee Kan Starten..

Want er zijn zoveel dingen die je zou kunnen doen als man om beter vrouwen te verleiden. Alleen waar moet je beginnen en wat levert het meeste op?

Wil je trouwens écht goed worden met Tinder en Whatsapp? Download dan eens mijn Gratis Tinder & Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

In dit artikel op ons blog over vrouwen verleiden leer je:

 • Waar vrouwen verleiden om gaat
 • Hoe je als man je aantrekkingskracht verhoogt
 • Een ‘geheimpje’ waar vrouwen werkelijk interesse in hebben als het om mannen gaat
 • Waarom jij waarschijnlijk geen of te weinig tijd investeert om het geven van mindblowing seks te leren
 • Een wijze les van Neil Strauss (een vroegere nummer 1 pickup artist)
 • 2 voorbeelden van mannen die de confrontatie met een diepere oorzaak aangaan om werkelijk duurzaam te kunnen gaan genieten van vrouwen.
 • Wat voor leven je zou willen leiden als je op een duurzame manier vrouwen wilt verleiden

Veel Verschillende Methodes Van Vrouwen Verleiden

Laat ik eens even zeggen dat er allerlei verschillende soorten methodes zijn om, vrouwen te verleiden en aan te trekken. In eerste instantie kunnen sommige mannen die zich verdiepen in de pickup communitiy daardoor nog een keer extra verward raken.

pickupartist school

Al die verschillende scholen of visies op vrouwen verleiden en aantrekkingskracht verhogen, welke daarvan moet ik nu nemen? Als beginnende pickup artist of vrouwen versierder zie je al snel door de bomen het bos hout niet meer.

Dus laat ik het even versimpelen. Elke methode kun je in principe terug herleiden tot zeg maar deze theorie. Het is de basistheorie die je op elke pickup kleuterschool zou moeten krijgen.

Vrouwen verleiden gaat om waarde en investering.

Hoe hoger je waarde, hoe hoger de vrouw wil investeren, hoe hoger je waarde, hoe meer ze wil investeren enzovoort, enzovoort.

Luister hoe meer je in iets investeert, hoe meer waarde het voor je heeft. Nu kan dat in geld zijn. Het kan ook in tijd zijn. Het kan in emoties zijn.

waardeeninvestering

Simpel voorbeeld.

Gaat zij 2 uur reizen om bij je te zijn voor een eerste date? Dan is de investering van haar hoog. Daardoor zal zij meer waarde aan jullie date hechten. Daarom is het dus ook beter om nooit voor een vrouw 2 uur te gaan reizen. Ze heeft geen enkele investering gedaan. Je waarde is laag. Dus hoger haar investering, hoe hoger jouw waarde, hoe hoger je aantrekkingskracht op haar. En:

Vrouwen Verleiden Draait Om Het  Opwekken Van Aantrekkingskracht 

Nu vergeet dan om heel veel tijd te besteden aan het leren van trucjes. Telkens als je aantrekkingskracht als man bij vrouwen wilt opwekken is het beter meer tijd te besteden aan HET VERHOGEN VAN JE WAARDE En Daardoor Je Aantrekkingskracht Te Verhogen. 

Kijk trucjes is een soort masker, je zou zelfs kunnen zeggen een soort schild. Je kunt jezelf heel mooi voordoen, totdat ze ontdekt dat je op je 28e nog bij je ouders thuis woont. Nou is dat maar een simpel voorbeeld. Ik bedoel, er moet wel iets van een fundament zijn waar die trucjes op gebouwd zijn. Trucjes zijn best handig, begrijp me niet verkeerd. Alleen te veel tijd besteden aan trucjes en te weinig aan je eigen zelfontwikkeling levert een scheefgroei op. Zelfs als je vrouwen op regelmatig basis aan het verleiden bent, dan nog levert het jou op termijn geen tevreden gevoel op. Echter geloof mij niet, geloof anderen die de weg van alleen trucjes leren al hebben gevolgd. Straks geef ik daarover nog wat voorbeelden ervan in deze blogpost. Echter eerst:

Waarom Standaard Je Aantrekkingskracht Verhogen? 

Als je aantrekkingskracht al standaard hoog is (no worries – je sociale omgeving geeft dat wel aan) dan hoef je in ieder geval niet alleen maar bij het vrouwen verleiden te leunen op stomme trucjes die je zogenaamd aantrekkelijker zouden maken.

Je aantrekkingskracht verhogen als man. Hoe doe je dat?

Om aantrekkelijker te worden, ga jij jezelf ook focussen op jezelf te ontwikkelen. Wat zou het allemaal in kunnen houden?

 • Ga boeken lezen in plaats van TV kijken
 • Geef complimentjes aan anderen
 • Wees blij met verandering
 • Vergeef anderen
 • Praat over je ideeën in plaats van over mensen
 • Neem de verantwoordelijkheid voor je situatie
 • Wees dankbaar

En de belangrijkste

ZET DOELEN EN ONTWIKKEL EEN VISIE OVER JE LEVENSPAD 

Al deze bovenstaande zaken zijn makkelijker gezegd dan gedaan. Het is niet dus “WEES GEWOON JEZELF” Het is het constant nastreven om de man te worden die je zou willen zijn. De betrouwbare, zelfverzekerde, positieve energie brengende, blije man.

Let wel! Je Doelen en Dromen bereiken staat gelijk aan dat je eerst angst zal ervaren. Je zal namelijk niet groeien als je geen angst in je hart voelt.

motivatievoorvrouwenverleiden

Dus, in plaats van je meeste tijd te besteden aan het leren van de nieuwste trucjes, besteedt simpelweg de meeste tijd aan iets wat je nu nog bang maakt.

Waarom? Klein geheimpje…over vrouwen verleiden

Vrouwen hebben uiteindelijk interesse in wie je bent, niet hoe jij je gedraagt. 

Dus je kan talloze uren spenderen aan je op de juiste manier te gedragen, alleen als je dan toch nog niet veel fundament hebt, valt je hele opgewekte aantrekkingskracht weer als een kaartenhuis in elkaar.

Het beste is dat nog te zien hoeveel pickup artists echt bezig zijn met het geven van goede seks aan vrouwen. Ze hebben talloze uren voor allerlei Pickup video’s gezeten, ze hebben talloze uren in kroegen en clubs rondgebracht met vrouwen die hen vaak onheus bejegenen, ze hebben talloze afwijzingen moeten doormaken. En JA – uiteindelijk is het dan gelukt. Ze hebben een vrouw verleidt, en ja ze hebben seks. En dan belt ze niet terug, en moeten ze weer op nieuw beginnen.

beterwordeninseks

Wellicht herken je het, en begrijp je hoeveel moeite het allemaal kost. Zeker als je bijvoorbeeld heel weinig ervaring hebt. En als rasechte pickup artist of meesterversierder ging je het er toch om lekkere seks met dat lekkere wijf te gaan hebben. Nu en dan raffel je de seks een beetje af? Dus voor 10 minuten een lekker gevoel ga je een jaar lang jezelf lopen afbeulen?

Als je er dan toch bent, wil je ook wel dat jullie het allebei goed hebben? Want daar ging het toch om? Om seks te hebben met een vrouw? Of ging het gewoon om de waardering en erkenning dat een vrouw seks met je wilt hebben? Wilde jij jezelf niet meer zo eenzaam voelen?

Nu je zult zien dat een vrouw na slechte seks al geen 2e date met je meer wilt plannen. Weg erkenning, weg waardering, wel aangenaam gezelschap. En een deuk in je zelfvertrouwen erbij….

Wat zou je ervan denken dat jij met de vrouwen van jouw keuze VOORTAAN mindblowing seks gaat hebben? Zou je daar dan ook wat meer tijd in willen steken? Seks zo goed, dat je niet eens weet dat zoiets zou kunnen bestaan?

Ik kan je de belangrijkste redenen wel vertellen waarom je niet zoveel tijd steekt in het leren van goede of zelfs mindblowing seks.

Mindblowing Seks – redenen waarom je het niet wilt leren  

 1. Je hebt niet echt nagedacht over daarna… Laat ik nou eerst maar eens een vrouw kunnen verleiden.
 2. Je denkt echt te simpel over seks. Langer dan 10 minuten je penis in haar vagina stoppen en niet klaarkomen voordat zij klaarkomt. Ik weet waar de klit zit, en ik vind beffen ook leuk, nou dan ben ik toch wel heel goed? Nee, maar je weet wel de basis. Goed hoor van je.
 3. Je ego zit in de weg. Je denkt dat je al goed bent. Je hebt nooit les gehad in seks. Echter op 1 of andere manier denkt bijna iedere man toch vrij positief over zijn ‘seksniveau’. Metaforisch gezien denken de meeste mannen ongeveer net zo goed auto te kunnen rijden als een formule 1 coureur. Alleen dan wel zonder ooit rijlessen te hebben genomen. Dat lijkt wel heel erg op een blokkade om de werkelijkheid te zien vanwege je ego. De meeste mannen zeggen; “Joh, ik weet best wel hoe het moet…” Ja, hoor, en zou je nog wat kunnen leren? Er valt altijd wat te leren, maar ja over seks natuurlijk niet. Nee, hoor. Juist ja, ego dus….
 4. Je bent al blij dat je seks hebt. Nog meer? Je bent al best tevreden. Jij wel…ja….
 5. Je hebt geen idee dat er mindblowing seks bestaat, en wat dat met jouw seksleven en met vrouwen doet. Je hebt echt geen idee. Je hebt geen enkel idee hoeveel dat ook wel niet helpt met vrouwen verleiden. Denk alleen maar eens aan hoeveel zelfvertrouwen je eruit zou kunnen halen als vrouwen jou gaan smeken om seks met jou te mogen hebben…En wat de boer niet kent, ja….

Blijkbaar houden we onszelf voor de gek. En de vrouwen ook…..Geen vrouw gaat je vertellen dat je slecht in bed bent. Ze belt je gewoon niet terug…..

Waaromsekscoachingbelangrijk is

Stel je geeft wel goede seks? Wat zal een beetje normale vrouw dan doen als ze ontdekt dat je eigenlijk een soort bewaarvat bent vol met trucjes in plaats van dat je een man bent die zichzelf werkelijk heeft ontwikkeld als persoon? En zelfs met mindblowing seks, heb je nu het gewoon een tijdje uitgesteld voordat ze weer weg gaat. Ok, je hebt jezelf wel wat tijd gegeven om je in die tijd dat ze bij je blijft jezelf verder te ontwikkelen. Want reken maar dat vrouwen mindblowing seks niet zomaar opgeven….

Want reken maar dat vrouwen mindblowing seks niet zomaar opgeven….Je krijgt van mij om je daarmee te helpen GRATIS  het boek over Seks van Sekscoach Alex May. 

Wellicht helpt het ook om te weten dat je er een  Mindblowing SexSeminar van Alex May op zaterdag 27 en zondag 28 februari is in Rotterdam.  Zeg niet dat het niet hoeft, want dat dacht tot nu iedere man voordat hij op het seminar van Alex May is geweest. Daarna…niet meer.

BESTEL HIER JOUW TICKET VOOR HET MINDBLOWING SEKSSEMINAR 

Het blijft belangrijk dat je aan jezelf gaat werken op alle terreinen van jezelf als persoon. Niet alleen op het gebied van het leren van trucjes op het gebied van vrouwen verleiden of het geven van mindblowing seks. 

Kijk maar even naar deze grafiek over wat vrouwen en mannen aantrekkelijk vinden aan mannen en vrouwen.

Grafiekwatvindteenvrouwbelangrijkineenman

Nu je ziet dat voor mannen het hebben van een stabiel inkomen het belangrijkste is. Vrouwen willen namelijk zekerheid. Gelijk daar achteraan komt dat je geen slechte gewoonten moet hebben, betrouwbaar moet zijn,  samen met fysieke kracht en gezondheid (ook weer die zekerheid). En je mag ook lief voor kinderen zijn, alleen lief en aardig hoef je niet te zijn. Iets waar veel mannen zich juist op focussen bij vrouwen verleiden. Als ik maar lief en aardig ben voor vrouwen dan komt het goed.

Nee, het is een totaalplaatje. Je zult ergens een balans moeten zien te vinden.

Mooi voorbeeld van Neil Strauss

Neil Strauss1

Neil Strauss de auteur van het boek The Game, heeft op de top 1 positie gestaan van alle meesterversierders ter wereld. Hij heeft dus echt wel heel het pad van meesterversierder afgewandeld. Hij weet echt wel wat vrouwen verleiden inhoudt.

Wat zegt hij?

“Ik denk dat een hoop gasten die Het Spel of The Game hebben gelezen denken dat ze vrouwen voor de gek houden. De meeste vrouwen zijn echter slim genoeg om te weten wat je probeert te bereiken bij haar. Ze vinden je wellicht gewoon wel leuk genoeg om erin mee te gaan. Ik denk dat het een fout idee is om te denken dat iemand met allerlei trucjes overgehaald kan worden om dingen te doen, die ze eigenlijk niet willen doen.  

Bijvoorbeeld een techniek om te zoenen of een zoentest? Je gaat niet zoenen met iemand die niet met je wilt zoenen. Het is altijd meer geweest om dat je als man bang bent geweest voor afwijzing en hoe je daar overheen zouden moeten komen. De techniek geeft je die mogelijkheid om over je angst heen te komen. Dus je begrijpt die techniek nog het meeste voor jezelf. Het is niet eens bedoeld om haar over te halen.”

The Truth Neil Strauss

Deze zelfde auteur heeft nu sinds kort een boek uitgebracht The Truth, waarin hij onder beschrijft dat hij na een verslavingskliniek gaat om zich te laten behandelen voor een seksverslaving. Hij komt tijdens deze behandeling tot de ontdekking dat hij eigenaar is van de volgende stoornissen.

 • Een angststoornis
 • Een depressieve stoornis
 • Een compulsieve bipolaire seksstoornis
 • En daarbij nog ADHD (Attention Deficit hyperactivity disorder) of te wel Alle Dagen Heel Druk.

En hij dacht tot zijn 44e dat hij volledig normaal was. Hij was duidelijk bezig met reageren op de gevolgen in plaats van bezig zijn met het oplossen van de oorzaken. Anders was hij daar wel een stuk eerder achter gekomen. Nu is het ook niet leuk om abnormaal te zijn. Daarom steken de meeste mensen ook hun kop in het zand.

Neil Strauss kwam erachter dat zijn dagen als meesterversierder hem manipulatief en egoïstisch had gemaakt. Uiteindelijk deed hij had allemaal omdat hij goedkeuring en erkenning van een vrouw nodig had. Als hij met haar naar bed geweest, dat moest hij toch wel OK zijn? Alleen zoals hij zelf zegt: dat gevoel van OK zijn duurt niet zo lang.

Waarom?

Je haalt het namelijk uit externe factoren in plaats van uit jezelf.

Nu zijn externe factoren best wel moeilijk, tot onmogelijk te beïnvloeden. Het leuke is dat jij jezelf nog het meest makkelijk kan beïnvloeden. En ja, dat wil niet zeggen dat het ook makkelijk voor je gaat worden. Geluk hangt ook nauwelijks af van externe factoren. Geluk heeft veel meer te maken met onze mentale gesteldheid.

Nu het zou maar kunnen zijn dat jij ook zo bent of was? Om niet OK met jezelf te zijn en dat je daarom vrouwen willen leren aantrekken en verleiden zodat vrouwen je als het ware OK met jezelf kunnen gaan maken? Omdat mooie vrouwen in je bed, bijvoorbeeld naast waardering van haar ook waardering van anderen oplevert? Omdat waardering zo goed voelt voor je?

Alleen als een vrouw dan je niet zo leuk vindt, ben je ook gelijk weer die enorme sukkel. En ja, zelfs bij Neil Strauss vond en vindt niet iedereen hem nou zo leuk.

Een ander voorbeeld

Gisteren kwam man bij mij voor een innergame sessie. Leuke man, intelligente man. Alleen hij woont op zijn 36e nog bij zijn vader thuis en zijn broer. Wat bleek zijn moeder was op zijn 5e overleden aan kanker. Dat is een enorme klap voor een jongen van 5 en daar is hij nu pas mee aan het dealen. Het duurde ook altijd even voordat op een graf een steen wordt gezet. Voor mensen duurt het soms heel lang om het te kunnen afsluiten.

moedersgraf

Hij voelde zich niet gelukkig. Hij vrouwen wilde verleiden en aantrekken. Precies dat hebben wij hem ook netjes geleerd. Hij ging al snel meer vrouwen verleiden dan ooit te voren. En toen was hij gelukkig? Helaas, toch niet.

Want hij leerde al snel dat vrouwen ook weer snel genoeg van hem hadden. Dat kwam omdat hij al snel anders reageerde als dat wij hem geleerd hebben. In elke relatie neemt een partner wel eens een beetje afstand. Het is in elke relatie niet altijd rozegeur en maneschijn. Hij raakte van dat klein beetje afstand al echter vrij snel totaal in paniek. Werd zeer behoeftig en needy als de pest. Gevolg – einde relatie en dat deed hij natuurlijk ook precies bij de vrouwen die hij echt leuk vond.

Nu zou dat iets te maken hebben dat vrouwen hun liefde weer wegnamen? Net zoals mamma opeens haar liefde wegnam? Als je de oude wonden laat bloeden en niet definitief onder ogen komt is alle aandacht van vrouwen een soort lek. Je kunt er niet genoeg vrouwelijke aandacht en erkenning ingooien, het loopt er namelijk ook weer uit door datzelfde lek.

grafmoeder

Daar moet je iets aan doen. Tegelijkertijd kun je dan ook beslissen om op jezelf te gaan wonen. En dat gaat hij nu doen op zijn 34e. En ik hielp en help hem daarbij met een stukje innergame coaching in het jaarprogramma vrouwen versieren zodat hij makkelijker en bewuster die liefde voor zichzelf kan vinden en geven.

Nog een ander voorbeeld

Ander voorbeeld van een man. Deze man is ook weer intelligent en knap. Alleen wel opgegroeid met een vader die hem nooit een complimentje heeft gegeven. Raakt verslaafd voor 20 jaar aan drugs. Heeft genoeg aandacht van vrouwen, kan vrouwen verleiden, alleen wel altijd met coke in zijn neus. Nu is hij af van de coke en worstel hij ook weer met erkenning. De erkenning die hij eigenlijk van zijn vader wil, en die zijn vader hem nooit in die mate zal geven. Waarom, omdat zijn vader dat niet kan. Deze vader heeft namelijk hetzelfde meegemaakt met zijn vader.

strenge vader

Daar moet je iets aan doen en dat gaat hij nu ook doen op zijn 36e.  Hij gaat het gesprek met zijn vader aan, zodat hij in ieder geval kan zeggen dat hij het heeft geprobeerd. Zijn vader zal wel weinig ervan willen weten, toch gaat hij het doen.

Verder gaat hij minstens 10 keer per dag een complimentje geven aan anderen. Hij deed dat namelijk zelf ook veel te weinig. Ja, de appel valt niet ver naast de boom. En het grappige is nu dat je met complimentjes geven je ook beter over jezelf voelt. En het grappige is ook dat je met complimentjes geven ook meer erkenning terugkrijgt…..;-)

Wees In Het Hier En Nu OK Met Jezelf

Het doel is altijd om in HET HIER EN NU Ok Te Zijn Met Jezelf. Het voordeel is daarmee gelijk dat je mensen kan zien voor wie ze werkelijk zijn. Je hebt ze niet meer nodig als meetlat voor je eigen waarde. Dus daardoor ben je ook niet zo makkelijk meer te beïnvloeden. Je voelt je goed over jezelf van binnen. Daarom komt als je vrouwen aan het verleiden ook elke afwijzing niet meer heel sterk naar binnen. Een leuke start om je goed over jezelf te voelen is om te beginnen met een doel.

 

Okzijnmetjezelf

Dus neem risico en ga een doel vinden in je leven. Een doel is een leven te LEIDEN in plaats van ‘maar eens te kijken wat er op me pad komt. ” 

Als je jouw leven leidt (en niet lijdt) is dat de beste manier om je waarde te verhogen en vrouwen te gaan verleiden. Vrouwen willen altijd mannen vinden die leven voor de momenten die je adem benemen. Ze zoeken die mannen hen mede daardoor de adem gaan benemen. Vrouwen verleiden wordt zo eerder makkelijk als moeilijk.

Als je een aantrekkelijke gast wil worden en duurzaam vrouwen wil verleiden dat dien je een aantrekkelijk leven te gaan leiden. Zo simpel is dat. Nu iedereen wil wel een aantrekkelijk leven leiden. Echter de kost gaat voor de baat uit. Zonder schaamte, zonder ongemakkelijke gevoelens (dit doe ik normaal nooit), zonder verlegenheid, zonder onzekerheid, gaat het je niet lukken om dingen in je leven op een duurzame manier te veranderen.

Wil Jij Werkelijk Een Aantrekkelijk Leven Leiden?

Dat betekent dus dat je dingen gaan doen, het leven gaat ervaren, en dat je eens wat risico’s gaat nemen. Wat dingen gaat doen die je nog nooit hebt gedaan.

Het leuke daarvan is ook nog dat je wel eens een leuke vrouw zou kunnen ontmoeten en verleiden die ook bezig is met het leven (ja LEVEN is ook een werkwoord)  van een aantrekkelijk leven.

salsacursus

liftenmeteenduim

Het hoeft niet echt niet heel groot te zijn. Je hoeft geen wereld te redden. Breng gewoon wat meer vreugde in jouw wereld. Als iedereen dat deed was de wereld al gered hoor. Dus ga op die Salsa cursus, al heb je geen enkel gevoel voor ritme. Ga eens een weekendje liften met alleen 100 euro op zak. Ook al ben je bang om een maniak tegen te komen. Je komt absoluut met leuke verhalen thuis. Dus met je mond vol tanden staan. Man, vrouwen zullen aan je lippen hangen. Jij hebt echt wat beleefd! Je komt wellicht wel aardige mensen tegen…..ik weet het wel zeker. Anders nemen ze je namelijk niet mee. Daardoor kan je ook nog eens oefenen dat je gewoon leuk met mensen kan omgaan. Altijd handig om gewoon meer te leren als alleen vrouwen verleiden.

En als je ergens mee zit, pak het aan. Je mag best klein starten. Alleen, start wel. Laat je niet stoppen doordat iets nu nog te groot is. Een grote boom zaag je niet in 1 keer om. Dat duurt een tijdje. Een huis bouw je niet in 1 dag, dat duurt een tijdje. Een conditie heb je ook niet gelijk, dat duurt een tijdje. Alleen je kan wel al vast starten.

Kijk het zijn maar voorbeelden. Doe wat jij wilt of anders bel me maar voor advies en tips 0031648382676. Ik bedoel zit je alleen in het weekend op de bank? Heeft niemand aandacht voor je? Geeft niemand je erkenning? Begin eens met aandacht te geven aan anderen. Doe een stukje vrijwilligerswerk voor een festival, of ga betaald aan het werk. Genoeg leuke vrouwen om mee samen te werken daar. Leuke muziek (als je daar van houdt), wat wil je nog meer?

Start vandaag! Boek die cursus, vraag info aan over die opleiding of training, ga naar een psycholoog of een coach, schrijf je in bij die ene sportschool, of wat dan ook.

Dus in plaats van je focus te zetten op het leren van ‘kleine trucjes’ begin je met kleine stapjes om meer aantrekkingskracht te genereren. Vergeet hetzelfde wat je al kent. Je kent het namelijk al. Dat mag je dus wel even vergeten. Verder is hetzelfde toch ook wel een beetje SAAIIO. Je Staat Achter Aan In Innerlijke Ontwikkeling.

Je Gaat een Aantrekkelijker Leven regelen. En daardoor wordt jij ook veel aantrekkelijker. Resultaat is dat vrouwen verleiden veel makkelijker wordt. Ga de confrontatie met je angsten aan en groei.

Wil Jij Die Leuke Aantrekkelijke Vrouw Verleiden?

VERHOOG JE AANTREKKINGSKRACHT ALS MAN

 

 

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

30 kant-en-klare-voorbeeldzinnen

Wil je 30 kant-en-klare voorbeeldzinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben?

30 Zinnen en 3 technieken om haar supersnel gek op je te maken, en nooit meer met je mond vol tanden te staan.

Ja, stuur me die 30 voorbeeldzinnen nu gratis!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)