Vrouwen versieren leren, de 10 belangrijkste tips.

Kan je vrouwen versieren leren met alleen 10 tips? Nou het kan je zeker helpen. Echter het belangrijkste zijn niet de tips hoe je het precies moet doen. Het belangrijkste is iets anders.

Wil je trouwens écht goed worden met Tinder en Whatsapp? Download dan eens mijn Gratis Tinder & Whatsapp Spiekbriefje met 25 geweldige tips om altijd die date te krijgen.

Het belangrijkste met het leren van vrouwen versieren is je instelling. Zeg maar je houding ten opzichte van het hele leerproces. Als jij je instelling verbetert dan is het leerproces in ieder geval beter vol te houden. En daarmee is de kans op succes met een leuke vrouw aan je zij ook een stuk toegenomen.

Hoe leer je sneller vrouwen versieren?

Om vrouwen versieren te leren is het belangrijkste dus je instelling. Nu de allerbelangrijkste instelling bij het leren versieren van vrouwen is:

vrouwen versieren leren

1. Je bent al een succes als je op haar afloopt.

Kijk de meeste mannen gaan vrouwen versieren en worden boos op zichzelf of verdrietig als het niet lukt. Of nog erger ze worden boos op de vrouwen.

Het is zo raar. Ze willen beter worden in vrouwen versieren en flirten en ze moeten het gelijk kunnen.

Als je een gitaar leert bespelen, dan klinkt het ook in het begin verschrikkelijk. Dat is nu 1-maal zo. Zit niks anders op, dan door die fase heen te gaan.

Daarnaast heb je over anderen helemaal geen controle. Het is meestal al moeilijk om over jezelf controle te houden qua zenuwen enzo.

Dus als jij jezelf wat wilt voorhouden, wees dan alleen boos op jezelf als je niet op vrouwen afstapt.

Wees niet boos op jezelf als vrouwen (nog) niet goed reageren. Je bent vrouwen versieren aan het leren!

Wees zeker niet boos op de vrouwen, ze verlenen je een gratis en voor niks een dienst met vrouwen versieren leren. Als je telkens afgewezen wordt is er blijkbaar nog iets wat je moet verbeteren.

Besef dat je een succes bent zodra je op een vrouw afstapt. Wat ze ook tegen je zegt, hoe erg de afwijzing ook kan zijn, je leert er wel weer van.

Je zult na veel afwijzingen iets van een olifantenhuid ontwikkelen. Het doet je niet veel meer. Je beseft dat een afwijzing nooit om jou gaat als persoon. Het enige waarover vrouwen een beslissing kunnen maken in 2 minuten is op basis van je uiterlijk en nog meer op basis van je gedrag. Nooit om wie jij van binnen bent als persoon. Ik weet dat het soms anders voelt. Daarom vertel ik je het nu. Logisch heel goed te begrijpen. Gevoelsmatig blijft het moeilijk. Blijf het je dus bewust voorhouden.

Alleen je moet wel eerst vrouwen gaan benaderen. In plaats van dus te denken dat jij bijvoorbeeld een lul en een totale zakkenwasser bent, zul je gewoon je (eventueel) je uiterlijk en altijd je gedrag moeten veranderen.

Al was het alleen maar dat je gedrag nu van iemand is die niet of nauwelijks vrouwen benadert. En nauwelijks daar bedoel ik ook mee die 10 minuten op zaterdagavond. Je gedrag niet veranderen is het gedrag van een dom iemand. Dus ga vrouwen benaderen.

gedragveranderenandersbenjedom

En weet je, meestal gaan de eerste benaderingen al best aardig. Jij weet nu namelijk dat het altijd een succes is….

2. Klein beginnen is groot eindigen

De meeste mannen willen gelijk op vrouwen aflopen zoals ze in het vele filmpjes door de datingcoach zien doen.

Alleen soms lukt dat niet. En dan geven ze het willen leren van vrouwen versieren ook gelijk maar op.

Het lukt niet. Ja, wat moet je dan?

Maak je doelen gewoon kleiner.

Wil je vrouwen versieren, dan kan je ook gewoon eerst met de weg te vragen.

Wellicht denk je nu; “Hee, Pim de weg vragen? Ik wil leren vrouwen versieren….”

Of soms lukt het niet om met vrouwen te praten, ga dan eerst gewoon eens met mensen praten. Lukt het praten niet, vraag weer de weg.

Op zo’n manier wen je al vast aan het aanspreken van wildvreemde mensen op straat. Waarbij vele onnodige en soms onverklaarbare angsten al een stuk minder kunnen worden.

Lukt het de weg vragen ook niet, ja dan zou ik gewoon professionele hulp inschakelen om te leren vrouwen versieren. Je weet wel – Dating Doctors ;-), kunnen je best helpen om vrouwen versieren te leren.

Als je denkt dat jij een hopeloos of moeilijk geval bent…nou het zou me verbazen. We hebben heel wat mensen op het pad gezet om vrouwen versieren daadwerkelijk te leren. En daarmee al zoveel mensen aan een leuke vriendin of vriend geholpen. Een olietanker die een halve graad van zijn koers afwijkt komt na 2 weken op een heel andere plaats aan.

Dat is precies dus wat met jou ook gaat gebeuren als jij van jouw huidige koers gaat afwijken. Al is het maar iets kleins, begin gewoon op een punt die jij wel kan, durft, de mogelijkheden voor hebt of wat dan ook.

Van daaruit heb je voor jezelf een nieuwe “springplank” voor een volgende stap geschapen.

3. Sociale skills ontwikkelen

Wat ook belangrijk is dat veel moeilijkheden met vrouwen versieren ook ontstaan doordat je weinig contact met vrouwen hebt. Je zult het aantal contacten met vrouwen moeten verhogen om je sociale skills te ontwikkelen. .

Daarbij is het handig om bijvoorbeeld lid te worden van iets waar veel vrouwen zijn en waar veel gesproken wordt.

Er zijn ook zelfs verenigingen met het oogmerk om elkaar te ontmoeten. Nu dit soort verenigingen (bijvoorbeeld Nieuwe Mensen Leren Kennen https://www.nieuwemensenlerenkennen.nl) doe je allerlei activiteiten. Er zijn allerlei singlesevents, verhuur je bank aan vrouwen op couchsurfing.nl, zorg dat je Badoo, Tinder accounts, Happn accounts allemaal in ieder geval er zijn, en grijp zogezegd alles aan om maar zoveel mogelijk vrouwen te ontmoeten.
Te veel mensen zijn niet goed in vrouwen versieren en sociale contacten en vermijden het daarom maar zoveel mogelijk. Zo wordt je in ieder geval niet geconfronteerd met je onvermogen…ja, ja en zo wordt het natuurlijk ook alleen maar slechter…

4. Andere mensen letten niet op je

Wat vaak een probleem is bij het leren versieren van vrouwen is “Wat zullen andere mensen wel van me denken?”.

Nu als jij een beetje vreemd doet doordat jij je bijvoorbeeld in een bepaalde sociale situatie nog niet heel goed weet te gedragen dan zouden mensen kunnen denken dat je vreemd bent.

Je voeltje bekeken
That’s it. Nu is dat erg?

Wellicht denken ze nu dat je homoseksueel bent? Wellicht denkt je eigen familie dat nu. Ze zien je in ieder geval nooit met een vrouw. Is dat erg?

Ook als je op een wildvreemd iemand op straat of in een club afloopt – zou je kunnen denken?
“Wat vinden al die andere mensen daarvan?”

Je voelt je enorm bekeken.

Laten we eerst stellen dat het wel enorm arrogant van je is. Blijkbaar is iedereen of in ieder geval heel veel mensen met speciaal jou bezig? Het is wel een bekend fenomeen. Aangezien jij voor jezelf het middelpunt van je eigen universum bent, denk je dat het voor andere mensen ook wel het geval zal zijn.

De meeste mensen zal het een rotzorg zijn wat jij doet. Ze zijn te veel bezig met ervoor te zorgen dat andere mensen niet op hen letten om zich nog met jou bezig te kunnen houden. Zij zijn zelf weer het middelpunt van hun eigen universum. Het valt dus reuse mee hoeveel andere mensen op je letten.

En als je bijvoorbeeld afloopt op een vrouw op straat en er een praatje mee maakt, dat ziet dat van de buitenkant eruit alsof je haar kent.

Stel nou dat iemand me hoort, wat ik tegen haar zeg?

Nu dan vinden ze je misschien wel dapper of wellicht wel vreemd of brutaal?

Is dat erg? Zou je dat wel aan kunnen? Het komt er uiteindelijk op neer: Wat andere mensen allemaal van je denken is niet jouw zaak.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren5. Accepteer je emoties

In het verlengde van vrouwen versieren leren ligt ook, dat jij al je emoties accepteert als onderdeel van jezelf.

Ok, je schaamt je voor je eigen onbeholpen gedrag bij het versieren van vrouwen. Nou ja, dat moet dan maar even. Niks aan te doen. Je kunt ook bang zijn om vrouwen aan te spreken. Ja, jammer dat je het bent, alleen het is wel een veel voorkomend probleem. Het is niet dat jij nou zo’n enorme uitzondering bent of zo.

De meeste mensen hebben eigenlijk wel in meer of mindere mate problemen met hun emoties bij zich aantrekkelijk gedragen voor het andere geslacht.

Dus accepteer al je emoties, ook al maken ze het lastiger voor je om daadwerkelijk succes te hebben. Je zult zien als jij min of meer OK bent met je fouten, zijn andere mensen het ook veel sneller.

En ja, je mag ook gewoon om jezelf lachen.

6. Dat je heteroseksueel bent is geen geheim

Het lijkt wel of veel mannen zich schamen dat ze actief bezig zijn met zich te verbeteren met vrouwen versieren. Goh, mensen weten dan dat je heteroseksueel bent, is dat erg?

Vertel gewoon aan iedereen dat je bezig bent om beter te worden met vrouwen versieren omdat je het zat bent om alleen te zijn.

Hoe meer je het vrouwen versieren leren geheim houdt, hoe minder medestanders je zal hebben.

Al is het maar dat je moeder nu weet dat je ze kan helpen. Mijn eigen broer heeft nu een gezin doordat mijn eigen moeder (Rust In Vrede) en de moeder van zijn vriendin hen aan elkaar gekoppeld hebben.
Hoe meer mensen weten dat jij op zoek bent hoe meer zij jou kunnen helpen met een leuke date. Let wel, de meeste blind dates zijn inderdaad verschrikkelijk, vooral van vrouwen.

Die zeggen dan; “Ja, ze is zo leuk en aardig en knap, echt je moet haar ontmoeten.”

Nu vrouwen hebben volgens mij een heel ander beeld van een schoon uiterlijk. Dus vertrouw daar maar niet al te veel op. Nogmaals ga er wel voor, gewoon op date gaan, al is het maar voor de oefening.

7. Zet je logische geest uit

Bij het leren van vrouwen versieren heb je niet zoveel aan logica. Het beste kan je begrijpen dat je wat meer aan bizarre humor hebt. Denk liever wat minder.

Een voorbeeldje.

IK: Je lijkt wel een giraffe

Logische ik: Je bent wel lang, je hebt hoge hakken aan

IK: Oh, je draagt hoge hakken om er niet uit te zien als een hobbit

Logische ik: Je ziet er niet uit als een klein iemand

Weet je wat ik eigenlijk mistte bij The Hobbit – die film? Je zag toch van die gevechtsolifanten in die film. Ik had wel gevechtsgiraffen gewild rijdende op mensen. Dat was pas bizar geweest. Wacht even, laten we dit gelijk doen. Kom op, stap om mijn rug, giraffe.”

Kijk het slaat helemaal nergens op, alleen jij hebt de instelling dat het lollig is. Het maakt helemaal geen sikkepit uit wat je zegt. En altijd is het beter om niet logisch te zijn

 

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren8. Je kijkt of zij iets voor jou is

De meeste mannen zijn allemaal maar bezig om indruk te maken op de vrouw van hun keuze en de vraag “Zou ze me wel leuk vinden?” Je instelling moet andersom zijn. Zij moet indruk maken op jou, anders is het niks voor jou. Natuurlijk ben je leuk. Wat zij vindt is vrij onbelangrijk. Wat jij over jezelf vindt is heel belangrijk….

Met deze dingen komt dan ook gelijk een heel andere vibe naar voren. Zij gaat duidelijk merken dat jij kijkt of zij wel wat voor jou is.
Daardoor kom je over als iemand die niet wanhopig is of alleen maar een “gaatje” zoekt. Je komt nu over als iemand die “standaarden” heeft. Een man met een bepaalde waarde. Een man die zie zichzelf ziet als DE PRIJS!.

Je instelling is dus meer; “Nou ik ben benieuwd wat voor persoon zij is en of zij goed genoeg is voor mij.”

9. Hoe meer afwijzingen hoe sneller het beter zal gaan

Hoe meer nee, hoe dichter je bij de “Ja” bent is daarin een andere voorstelling van zaken. Veel mensen die beginnen met vrouwen versieren leren, horen vaak “Nee” en stoppen dan er mee. Sommigen hebben een beetje geluk en zijn in het begin al wat succesvol. Daardoor houden ze vol. De bedoeling is juist dat hoe meer “Nee” je hoort hoe enthousiaster je eigenlijk wordt.

Nou is dat vreselijk moeilijk, zeker in het begin. Als je wat langer in het vrouwen versieren wereldje zit, zul je al snel periodes meemaken dat het net niet gaat. Je weet echter dat al die “Nee’s” ervoor zorgen dat je steeds dichter bij de “Ja” komt. Het is absoluut een “numbers game”. Jij vindt ook niet alle vrouwen leuk, dus je moet ervoor gaan om de vrouwen te vinden die jou leuk vinden.

Daarnaast zul je ook een beetje moeten leren hoe je precies vrouwen aantrekt, versiert en verleidt.

Dat kost tijd en eigenlijk is het dus een zaak om snel mogelijk 1.000 afwijzingen bij elkaar te krijgen. Na 1.000 afwijzingen ben je meestal namelijk ook wel een stuk beter in vrouwen versieren geworden!

geefnooitopmetvrouwenversierenleren

Het is de instelling van mensen met succes. Je koppie laten hangen is niet zo een handige instelling om succes te krijgen bij vrouwen versieren leren.

10. Aanraken van mensen is leuk

Veel beginnende versierders vinden het aanraken van mensen eng. Ze denken dat andere mensen het erg zullen vinden als zij mensen aanraken.

Je zult zien dat mensen aanraken geweldig vinden.

Een onderzoek laat zien dat als serveersters of obers mensen aanraken, diezelfde mensen gemiddeld bedienend personeel 150 % meer fooi geven.

Dat geeft wel aan, hoe belangrijk aanraken kan zijn bij vrouwen versieren leren.
Het resultaat: Je leert makkelijker vrouwen versieren.

Dat niet alleen, met behulp van deze 10 tips over je instelling met vrouwen versieren leren zal alles beter gaan. Je zult het veel beter vol kunnen houden om vrouwen versieren te leren.

De kern.

De kern is dat jouw instelling bepaalt hoe zij en jij je uiteindelijk gaat voelen. Dus:

– Wees blij en positief
– Wees geduldig
– Wees nieuwsgierig – heb interesse in haar
– Wat jij vindt over jezelf is het belangrijkst

Churandy martina

Je moet z’on positieve instelling hebben dat jij ongeveer de Churandy Martina wordt van alle pickup artists.

Meer hulp bij het vrouwen versieren leren?

helpenMet bovenstaande instelling kun je al veel verder komen met het verleiden van hele leuke vrouwen. Echter versierkunstenaar worden is meer dan alleen het veranderen van je instelling. Je kunt ook nog wel wat teksten en technieken om snel verder te komen.

Wil je zelf verder komen en vaker iemand naast je in bed hebben liggen? Dan is deze praktische versiercursus voor mannen die zichzelf willen verbeteren wellicht wel wat voor jou.

Auteur Pim aka SmoothDoc

Voor nog veel meer tips, bekijk ook eens deze artikelen:

Oh, en vergeet hieronder je gratis download niet ;)

30 kant-en-klare-voorbeeldzinnen

Wil je 30 kant-en-klare voorbeeldzinnen om nooit meer saaie gesprekken te hebben?

30 Zinnen en 3 technieken om haar supersnel gek op je te maken, en nooit meer met je mond vol tanden te staan.

Ja, stuur me die 30 voorbeeldzinnen nu gratis!

Gerelateerde artikelen

Reacties

Schrijf een reactie

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies

De noodzakelijke en statistiek-cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen ons de site te verbeteren. Daarnaast gebruiken we andere cookies voor promotie en het testen van nieuwe functionaliteiten. Hieronder kan je aangeven of je dat goed vindt (meer info: Privacy Policy)